CoD su 22.05. klo 23:30

OpTic Texas - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OpTicin ja FaZen välinen huippuottelu ratkotaan pitkän kaavan kautta!

Viikonlopun todellinen huippuottelu on sunnuntain toinen taisto, jossa OpTic Texas kohtaa Atlanta FaZen. Kyseessä on kaksi sarjan parasta joukkuetta ja normaalissa tilanteessa OpTicin voisi asettaa maltillisesti suosikiksi, mutta yllä on pieniä kysymysmerkkejä rosterin suhteen. Joka tapauksessa tasaista ja laadukasta vääntöä on lupa odottaa.

OpTicin osalta tilanne on haastava, sillä se on joutunut pelaamaan vaihtopelaajan avulla iLLeYn ollessa sivussa. Toki Proluten ollessa kehissä OpTic on äärimmäisen vahvan perustason turvin pystynyt myös tekemään kovaa tulosta, mutta tästä ei enää vastus kovene. OpTic on myös kertoimissa asetettu altavastaajaksi, mutta vaikka iLLeY olisikin tänään pelikunnossa, OpTic tuskin aivan parhaimmillaan on, sillä aikaa harjoitteluun ei ole ollut kovinkaan paljoa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

OpTic Texas

@OpTicTexas
GO OFF @PROLUTEB 🔥🔥🔥

FaZe puolestaan on aloittanut kolmannen Stagen odotetun vahvasti. Ensin kovaa nousua tehnyt New York Subliners kaatui lukemin 3-1 ja edellisenä iltana Boston Breach kaatui ongelmitta lukemin 3-0. Tämä on nyt kuitenkin se ottelu, jossa FaZea mitataan. FaZe on edelleen aivan sarjan eliittiä, mutta edellisen kauden kaltainen dominointi on jäänyt pois ja nyt FaZe joutuu todellakin taistelemaan sarjan parhaan joukkueen tittelistä.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers]

@BostonBreach 0 - 3 @ATLFaZe

Great stuff from @Cellium & @Arcitys as FaZe sweep Boston!

Full match stats: breakingpoint.gg/matches/boston…

Peli-ideaksi ottelun venyminen aina viidenteen karttaan asti kelpaa maltillisella panoksella. OpTic lähtee otteluun altavastaajana, mutta vaikka Prolute ei ole aivan iLLeYn tasolla, pystyy hän täyttämään roolinsa hyvin. Kummallakaan joukkueella ei selkeää heikkoutta löydy, joten jokainen kartta tulee todennäköisesti ratkeamaan pienellä marginaalilla. Jos lopullista voittajaa haluaa veikata, voi OpTicin voitolle löytyä kelvollisia kertoimia.