CoD ma 30.01. klo 01:00

OpTic Texas - Atlanta FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä tekee OpTic? Se hävisi yhdelle sarjan huonoimmista joukkueista ja nyt vastaan asettuu FaZen supertähdet – ennakkosuosikista ei epäselvyyttä!

Viikonloppua ei voisi enää paremmin päättää, kun sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kaksi huippujoukkuetta OpTic Texas ja Atlanta FaZe kohtaavat. Kyseessä on kaksi äärimmäisen potentiaalista joukkuetta, joista kumpikaan ei ole aivan parasta saanut vielä irti koneistosta. FaZe on kuitenkin sen verran edellä, että selvä, jopa kertoimia suurempi suosikin asema on ansaittu.

OpTicin viikonloppu alkoi murheellisesti, kun se hävisi Las Vegas Legionille lukemin 1-3. Se on jo omalla tapaa saavutus, sillä Legion on ollut respawneissa äärimmäisen huono kuluneella kaudella. Vielä liikaa ei yhdestä tappiosta kannata hätkähtää, mutta Toronto Ultran voittamista lukuun ottamatta ei uuden nelikon otteet mitään varsinaista dominointia ole ollut.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@LasVegasLegion 3 - 1 @OpTicTexas

@LasVegasLegion control the respawns and take the series!

FaZen kohdalla odotukset on jatkuvasti niin korkealla viime vuosien menestyksen takia, että kaikki paitsi murskavoitot vaikuttaa pettymyksiltä. On kuitenkin sanottava, että offseasonilla hankitun SlasheRin kanssa peli ei ole rullannut aivan toivotulla tavalla. Enimmäkseen ongelmia on ollut respawneissa ja ennen kaikkea tasaisuudessa. Yhdessä kartassa FaZe saattaa koko ajan olla hieman perässä, mutta seuraavassa se jyrää täysin yli. Tämä nähtiin taas edellisessä ottelussa LA Guerrillasia vastaan, kun oltuaan 0-2 tappiolla FaZe käänsi kelkan ja lopulta murskasi tiensä voittoon.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 - Week 3]

Insane series to close the day, FaZe ice up. Cellium drops a 1.55.... for the W!!!!

Full stats: breakingpoint.gg/matches/atlant…

Kupongille maistuu FaZen voitto. FaZe olisi muutenkin lähtenyt kiistattomana suosikkina tähän matsiin, mutta OpTicin otteet Legionia vastaan oli niin heikot, että lisää miinusta on annettava. Tällä hetkellä OpTicin paras pelimuoto on search and destroy, mutta sen epäonneksi kyseessä on ollut myös FaZen selvästi vahvin pelimuoto, eli siinäkään ei etua heru.