CoD su 15.01. klo 23:30

OpTic Texas - Boston Breach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OpTicissa kiehuu! Oliko supertähden penkittäminen hitti vai huti?

Sunnuntai-illan toisessa ottelussa OpTic Texas aloittaa omalta osaltaan toisen Stagen, kun sitä vastaan asettuu Boston Breach. Ensimmäinen Stage oli OpTicin osalta valtava pettymys ja viime aikoina joukkueen ympärillä on pyörinyt jos jonkinlaista draamaa. Bostonin tilanne on paljon vakaampi ja se on yksi syy, minkä takia Uhmapelaajat kääntää katseet Bostonin voiton suuntaan.

OpTic ei jäänyt aikailemaan, vaan huonojen tulosten jälkeen joukkue teki radikaalin muutoksen – yksilötasolla aivan sarjan eliittiin kuuluva Dashy laitettiin sivuun ja Los Angeles Guerrillasista hankittiin Huke. Kyseessä on erilaiset pelaajat, joten joukkueen roolitus menee hieman uusiksi. Dashy ei yksilötasolla ollut missään nimessä ongelma, vaan kyseessä oli enemmänkin joukkueen sisäinen kemia ja erimielisyydet.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

OpTic Gaming™

@OpTic
#XEO

OpTic Texas

@OpTicTexas
XEO Reunited.

Welcome OpTic @Huke

Huke ei ole parin edellisen kauden aikana pystynyt tasaisesti loistamaan, mutta aikaisemmilta vuosilta on kuitenkin näyttöjä siitä, että hän pystyy parhaimmillaan olemaan käänteen tekevä pelaaja SMG roolissa. Myös kemian voidaan olettaa olevan kohdallaan, sillä Hukella on aikaisempaa kokemusta Shotzzyn ja ILLeYn kanssa pelaamisesta Dallas Empiren ajoilta.

Boston on aloittanut kauden vahvasti ennen kaikkea hardpointissa, mutta viimeisimmässä ottelussa Minnesota Rokkria vastaan nähtiin, että myös muut pelimuodot on hiottu kuntoon. Boston vei matsin suvereenisti lukemin 3-0 ja nyt nähtiin myös sitä, mihin offseasonilla hankittu Owakening parhaimmillaan pystyy. Kolmeen karttaan Owakeningin tilastot näytti 54 tappoa ja 31 kuolemaa.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@BostonBreach 3 - 0 @ROKKR

@BostonBreach destroy @ROKKR !

Boston oli äärimmäisen vakuuttava Rokkria vastaan ja esitti vahvoja otteita jo ensimmäisellä Stagella ennen kaikkea respawneissa. OpTic todennäköisesti tulee parantamaan ajan kanssa ja ei olisi suuri yllätys mikäli tuloksia nähtäisiin jo nopealla aikataululla, mutta siitä huolimatta Uhmapelaajat ei buukkereiden asetelmaa kertoimien osalta allekirjoita. Bostonin lopulliselle voitolle on tarjolla 2,10 kerrointa ja se poimitaan ilomielin vetokoriin.