CoD to 20.04. klo 23:30

OpTic Texas - Boston Breach

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tätä on odotettu! OpTic on vihdoin noussut kärkipaikalle ja suurin suosikki voittamaan Majorin!

Tulevan Majorin ykkösjoukkue OpTic Texas aloittaa urakkansa torstai-iltana uusintaottelulla Boston Breachia vastaan. Joukkueet kohtasivat karsintojen lopulla ja vaikka Boston ei erityisen huono ollut, vei OpTic matsin lukemin 3-1. Tällä hetkellä Boston vielä totuttelee ja yrittää saada uudella rosterilla homman kulkemaan, kun OpTic puolestaan on Ghostyn hankittuaan ollut lähes pysäyttämätön. Jo yhden kartan voittaminen vaatii Bostonilta venymistä.

Siitä on jokunen tovi kun OpTicia on voinut rehellisesti kutsua sarjan parhaaksi joukkueeksi, mutta karsintojen perusteella siitä ei tällä hetkellä ole epäselvyyttä. Nousu kohti huippua alkoi jo edellisellä Majorilla, jossa lopulta tuli tappio finaalissa. Karsinnat sujui leikitellen ja viidessä ottelussa OpTic hävisi yhteensä vain kaksi karttaa. Avain menestykseen on ollut loistava yhteispeli varsinkin SMG pelaajien Shotzzyn ja Huken välillä, mikä on tehnyt OpTicista ylivoimaisen hardpointissa. Respawneissa controllissa on edelleen hieman hakemista, mutta hardpointissa OpTic on pitänyt vastustajia pilkkanaan.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Shotzzy is MOVING DIFFERENT 🔥

Boston pelasi kohtalaiset karsinnat, mutta kaksi viimeisintä tappiota juurikin OpTicille ja New York Sublinersille kertoo siitä, että aivan kärjen tuntumaan matkaa on vielä paljon. Hardpoint on heikentynyt kauden mittaan, vaikka ei Boston siinä missään nimessä huono ole. Tässä taistossa parhaat mahdollisuudet on controllissa, joka on Bostonin paras, mutta myös OpTicin huonoin pelimuoto. Uusin hankinta Kremp on tullut vakuuttavasti sisään ja tulivoimaa Bostonilta kyllä löytyy, mutta nyt pitäisi saada myös taktiset ratkaisut kuntoon.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
KREMP IS COOKING!

OpTic on Uhmapelaajien arviossa jättisuosikki voittamaan ottelun ja -1,5 kartan tasoitukselle tarjotut kertoimet otetaan lapulle. OpTicin hardpoint on tällä hetkellä selvästi sarjan kovin ja myös search and destroyssa etu on selvästi sen puolella. Jo aiemmin mainittu control on suurin kysymysmerkki, mutta sitä on varmasti hiottu viimeisen viikon aikana.