CoD su 15.05. klo 01:00

OpTic Texas - Florida Mutineers

OpTic on vaihtopelaajallakin selvä suosikki!

Ensi yönä OpTic Texas pääsee hakemaan lisää tuntumaa uudistuneella nelikolla, kun sitä vastaan asettuu Florida Mutineers. Florida voitti Pro-Am turnauksessa joukkueiden edellisen kohtaamisen, mutta suurin kysymys kuuluu, mikä versio Floridasta nähdään? Aseet OpTicin kaatamiseen on, mutta toisaalta myöskään täysi ohipeli ei yllättäisi.

Nyt on palattu niin sanotusti normaalien otteluiden ääreen ja Pro-Am turnauksesta ei aivan liikaa voi vielä rankingiin muutoksia tehdä, sillä alla oli kaikilla joukkueilla pitkä tauko ja todella monessa joukkueessa nähtiin kokoonpanomuutoksia. OpTic joutuu tällä hetkellä pelaamaan ilman iLLeYtä, jonka Pro-Am:n aikana korvasi General, mutta sen jälkeen paikan avaukseen ansaitsi Prolute. Tällä muutoksella roolitusta saatiin sopivammaksi. Uudistuneen nelikon debyytti sujui mallikkaasti, kun edellisen Majorin voittanut LA Guerrillas kaatui lukemin 3-0.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Florida on ollut todella kaksijakoinen joukkue. Tulivoiman osalta se pystyy parhaana päivänä haastamaan kenet tahansa, mutta tasaisuus ja tuloksenteko antaa edelleen odottaa. Pro-Am turnauksessa Florida voitti alkulohkossa kaikki ottelut, mutta jatkopeleissä Toronto Ultraa vastaan seinä tuli vastaan. Floridan tuloksellisesti vahvin pelimuoto on ollut control, mutta samalla OpTic on ollut Pro-Am turnauksen ulkopuolella kyseisen pelimuodon suvereeni ykkönen 17-2 recordilla.

OpTic on noussut sarjan parhaaksi joukkueeksi, mutta toki iLLeYn poissaolosta on hieman rokotettava. Florida on yllätysvalmis, mutta se ei saa mihinkään pelimuotoon selvää etua eikä OpTicilta löydy varsinaisesti heikkoja karttoja, joissa Florida pääsisi iskemään, ellei OpTic halua yrittää harjoitella esimerkiksi Berliniä hardpointissa. Pelivalinnan osalta OpTicin -1,5 tasoitus maistuu oikein mukavasti!

10 euroa pelirahaa