CoD su 27.03. klo 00:00

OpTic Texas - LA Guerrillas

LA Guerrillas laittaa sarjan kärkijoukkueen ahtaalle!

CoDin osalta toisen Stagen karsintoja jatketaan lauantaina ja äärimmäisen mielenkiintoinen matsi on tarjolla, kun tämän hetken paras joukkue OpTic Chicago kohtaa hurjan tulivoiman omaavan LA Guerrillasin. OpTic on odotetusti painettu isoksi suosikiksi, mutta kertoimien osalta Guerrillasin suunnalla on etua tarjolla.

OpTic nousi ensimmäisen Majorin aikana rankingeissa Atlanta FaZen ohi ja tällä hetkellä joukkue pelaa sillä tasolla, mitä sen rosterilta voidaan odottaa. Toisella Stagella kaikki kolme ottelua on päättynyt voittoihin – LA Thievesiä vastaan 3-2, Seattle Surgea vastaan 3-1 ja viimeisimpänä Florida Mutineers kaatui tasaisista kartoista huolimatta lukemin 3-0. Heikkoudet on tällä hetkellä harvassa, mutta Guerrillasin tulivoima voi aiheuttaa yllättävänkin paljon ongelmia. OpTicin onneksi Dashy on ollut ehkä jopa sarjan paras pelaaja, joten jos muilla ei peli kulje, pystyy hän nostamaan yksilösuorituksilla joukkueen takaisin peliin.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Guerrillas jatkoi vahvoja otteita perjantaina kaatamalla Thievesin lukemin 3-2. Molemmat hävityt kartat ratkesi yhden kierroksen erolla, joten lopputulos olisi voinut olla selvempikin. Guerrillasilla kaikki pelaajat omaavat äärimmäisen kovan yksilötaidon, mutta ajoittain yhteistyö ja taktiset asiat ovat jättäneet parantamisen varaa. Kehitystä on kuitenkin näkynyt kauden edetessä ja nyt alla on kolme peräkkäistä voittoa.

Guerrillasin aseet oli Thievesiä vastaan kuumat ja jos sama tulivoima pysyy myös OpTicia vastaan, on sillä hyvät saumat yllätykseen. Guerrillas ei missään nimessä ole pelkän ampumisen varassa, mutta siitä tulee olemaan iso apu OpTicin tasoista joukkuetta vastaan. Hardpoint on Guerrillaisin vahvuus, mutta myös search and destroyssa se pystyy antamaan kovan haasteen. Lapulle otetaan, että Guerrillas voittaa vähintään yhden kartan, jolle Bet365 tarjoama 1,61 kerroin on aivan liikaa. OpTic voi hyvinkin kokeilla laajentaa omaa karttavalikoimaa pelaamalla sen heikompia karttoja, kuten nähtiin Thievesiä vastaan.

10 euroa pelirahaa