CoD pe 03.02. klo 01:00

OpTic Texas - Los Angeles Thieves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OpTicin uusi rosteri on rautaa! Thieves joutuu pettymään Dashyn ja kumppaneiden jyrätessä voittoon!

CoDin toinen Major isketään tulille torstaina ja illan viimeinen matsi on todellinen herkkupala, kun OpTic Texas kohtaa Los Angeles Thievesin. Thieves voitti kauden aikaisemman kohtaamisen lukemin 3-1, mutta paljon on tapahtunut sen jälkeen ja ennen kaikkea OpTicin rosteri on muokkautunut paremmin yhteen. Thievesin karsinnat ei mikään suuri menestys ollut, mutta hieman joukkue heräsi loppua kohden ja se voitti kaksi viimeisintä kamppailua Boston Breachia ja London Royal Ravensia vastaan.

Thieves on ajautunut sille tasolle, jolla se vietti suuren osan viime kaudesta. Eli toisin sanoen ajoittaisia väläytyksiä nähdään ja yksilötaso on kuitenkin sen verran korkealla, että huonoimpien joukkueiden joukkoon se ei ole vajonnut. Missään nimessä se ei kuitenkaan kärkipään joukkueeksi ole yltänyt. Pelimuodoista mikään ei ole erityisen huono, mutta myöskään varsinaista syömähammasta ei löydy. Eniten parannusta kuitenkin kaipaa search and destroy.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Breaking Point

@GGBreakingPoint
VIVID with the 1v3 CLUTCH!

Tällä hetkellä OpTicin roolitus sopii hyvin nopeatempoiseen pelaamiseen respawneissa ja pelimuodoista search and destroyn voi jopa luokitella sen parhaaksi. Tilanne on siis hyvä tulevaa Majoria ajatellen. Tietenkään virheettömästi uuden nelikon ensimmäiset ottelut ei ole sujunut, mutta valtavasta potentiaalista kertoo kärkikorin joukkueiden Toronto Ultra ja viimeisimpänä Atlanta FaZen kaataminen. FaZea vastaan OpTic oli jo 0-2 tappiolla, mutta lopulta nousi voittoon erittäin tasaisen väännön jälkeen.

Tähän taistoon vedot päästään iskemään OpTicin kautta. Respawneissa joukkueet on aikalailla tasoissa, mutta tällä hetkellä search and destoyssa etu kääntyy selvästi OpTicin suuntaan. Lisäksi uudella rosterilla Dashy on päässyt vihdoin toivottuun vireeseen ja hän pystyy yksin ratkaisemaan karttoja OpTicille.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 2 Qualifiers]

@OpTicTexas 3 - 2 @ATLFaZe

WOW. @OpTicTexas close out an incredible series and secure the #1 seed heading into the Major!