ma 10.06. klo 01:00

OpTic Texas - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikä on Major-voittajan vastaus shokkitappion jälkeen? Rokkr joutuu jälleen pettymään!

CoDin parissa viikonloppu huipentuu OpTic Texasin ja Minnesota Rokkrin väliseen kohtaamiseen. Matsi itsessään tuskin jännitysnäytelmää tarjoaa, mutta peli-ideaa ottelusta löytyy isommankin panoksen edestä. Tasoero kaksikon välillä on nimittäin valtava, mutta siitä huolimatta markkina näkee Rokkrilla yllättävänkin hyvät mahdollisuudet yllättää.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Edellisen Majorin voittanut OpTic on noussut taistelemaan sarjan parhaan joukkueen tittelistä yhdessä Atlanta FaZen kanssa. Majoreilla OpTic pelasi äärimmäisen kovalla tasolla – se kaatoi muun muassa juurikin FaZen ja finaalissa Toronto Ultra jäi jalkoihin tylysti lukemin 4-0. Uuden Stagen karsinnat alkoi 3-0 voitolla Miami Hereticsiä vastaan, mutta pieni nukahdus nähtiin, kun Las Vegas Legionia vastaan tuli lopulta tappio lukemin 2-3. OpTicin taso on hiljattain on ollut niin vahva, että kyseisestä tappiosta ei vielä kannata sen suuremmin huolestua.

OpTic Texas

@OpTicTexas
Feeling like a Champ @DashySZN

Kokoonpanomuutosten jälkeen Rokkrilta on joitain yksittäisiä hyviä esityksiä nähty pitkälti heikompia joukkueita vastaan, mutta taso ei kuitenkaan ole erityisen korkealle noussut. Paljon kysymysmerkkejä on ollut muun muassa pitkään huipulla pelanneen Accuracyn ympärillä – taktista osaamista löytyy vaikka ja kuinka, mutta henkilökohtaiset tilastot on jatkuvasti pahasti pakkasen puolella. Viikonlopun aikaisempi matsi oli surkea näytös ja tappio tuli täysin ansaitusti.

Vedoksi napataan OpTicin voittoa puhtaasti -2,5 kartan tasoituksella. Rokkrin ainoa jokseenkin hyvä pelimuoto on search and destroy, mutta siinäkään odotuksia ei voi nostaa korkealle ja esimerkiksi Miamia vastaan pelatussa matsissa search and destroy piti voitosta huolimatta sisällä useita virheitä, joihin ei ole varaa OpTicin tasoista jengiä vastaan. Lisäksi OpTicilla lienee näyttämisen halua viime viikonlopun yllätystappion jäljiltä.