la 09.12. klo 01:00

OpTic Texas - New York Subliners

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CoD palaa ruutuihin! Joko tämä on OpTicin vuosi, vai pettääkö jättiläinen jälleen?

Call of Duty palaa ruutuihin tulevana viikonloppuna ja Uhmapelaajat on heti kärppänä paikalla. Ensimmäinen ilta päätetään lauantaina alkuyöstä pelattavaan otteluun OpTic Texasin ja New York Sublinersin välillä. Kyseessä on alustavasti kaksi kärkikastiin kuuluvaa joukkuetta. Joko tämä on vihdoin OpTicin vuosi, vai pettääkö fanien suosikki jälleen?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

OpTicin kohdalla odotukset on vuodesta toiseen valtavat eikä tämäkään kausi ole poikkeus. Viime vuonna joukkue näytti ajoittain sarjan parhaalta joukkueelta, mutta lopulta sen suurempaa menestystä ei ollut tarjolla. Dashy ja Shotzzy jatkavat odotetusti joukkueessa ja nyt rosterin täydentää Pred sekä Kenny. Kennyn taso on vuosien mittaan vaihdellut ja häntä kannattaa erityisesti pitää silmällä. Pred puolestaan on parin kauden aikana noussut sarjan eliittiin ja pelin lähtiessä rullaamaan voidaan puhua jopa aivan MVP-tason SMG pelaajasta.

Subliners sen sijaan oli viime kauden ykkönen. Se aloitti kauden loistavasti, hidastui keskivaiheella ja päätti vuoden lopputurnauksen voittoon kaataen Toronto Ultra finaalissa tylysti lukemin 5-0. Rosterin ainoa muutos on Predin entisen seurakaverin Sibin saapuminen Priestahhin tilalle. Tietyllä tapaa voittavan reseptin muuttaminen on arvoitus, mutta yksilötasosta Sibin pelaaminen ei jää kiinni. Hydra puolestaan palkittiin viime kauden parhaana pelaajana ja hän tulee myös tällä kaudella taistelemaan kyseisestä tittelistä.

Subliners

@Subliners
Allow us to reintroduce ourselves.

This is your New York Subliners 2023/24 CDL Roster

Uhmapelaajien kauden ensimmäinen betsi lähtee Sublinersin voitolle. Se lopetti viime kauden OpTicin yläpuolella ja myös muutokset on olleet maltillisempia. Sibiä voi alustavasti pitää vahvistuksena ja samoin Prediä OpTicin puolella, mutta Kenny sen sijaan on isompi arvoitus.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.