CoD la 02.07. klo 23:30

OpTic Texas - Paris Legion

ILLeY is BACK! OpTic on jättisuosikki Parisia vastaan!

CoDin neljännen Stagen karsintoja pelataan läpi viikonlopun ja yksi vedonlyönnillisesti maistuvimmista otteluista on OpTic Texasin ja Paris Legionin välinen kohtaaminen. Paris on ollut sarjan hännillä läpi kauden, kun puolestaan OpTic on taistellut kärkikahinoissa. Neljäs Stage on kuitenkin lähtenyt tähtijoukkueelta surkeasti liikkeelle, joten odotuksissa on nälkäisen joukkueen ylijuoksu.

OpTic ehti jo aikaisemmin tällä kaudella nousta kärkijoukkueeksi ohi Atlanta FaZen, mutta valitettavasti iLLeY on joutunut olemaan pitkän tovin sivussa, mikä on ollut iso menetys. ILLeYn kanssa OpTic oli sarjan paras joukkue ja näillä näkymin hän on takaisin kokoonpanossa tästä viikonlopusta alkaen. Prolute oli kelvollinen korvaaja, mutta nyt odotuksissa on selvä parannus. Hieman yllättäen OpTic hävisi kaksi Stagen ensimmäistä ottelua, joten nälkää varmasti riittää.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Paris on ollut kiistatta sarjan huonoin joukkue. Uusia sommitelmia on kokeiltu, mutta yksittäisiä väläytyksiä lukuun ottamatta tarjolla on ollut pettymyksiä kerta toisensa jälkeen. Johnny tuli uutena pelaajana mukaan ja vaikka harjoituksista on kuulunut positiivisia asioita, oli debyytti uudella nelikolla täysi pannukakku. Seattle Surge toki on äärimmäisen kova vastus, mutta search and destroyn ulkopuolella Paris jäi täysin jalkoihin ja lopputuloksena oli tappio lukemin 0-3.

Aivan parhaalle tasolle OpTicia ei voi odottaa heti iLLeYn paluun jälkeen, mutta tasoero Parisiin nähden on valtava. Paris on onnistunut napsimaan yksittäisiä karttoja siellä ja täällä, mutta OpTicia vastaan tuskin on edes yhtä karttavoittoa tarjolla. OpTicin voitolle lukemin 3-0 voisi melkein jopa maxbettiä viritellä, mutta katsotaan vielä kuinka hyvin iLLeYn paluu sujuu ja napataan panoksesta pykälä pois. Joka tapauksessa 2,20 kerroin OpTicin -2,5 tasoitukselle maistuu loistavasti!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa