su 23.06. klo 22:00

OpTic Texas - Toronto Ultra

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OpTicin SnD on hukassa! Hyödyntääkö Toronto tilanteen, vai nähdäänkö uusinta Major-finaalista?

Sunnuntaina pelataan tämän kauden osalta CoDin viimeiset ottelut onlinessa ja illan avaa huippujoukkueiden OpTic Texasin sekä Toronto Ultran välinen taisto. Joukkueet kohtasi edellisen kerran viimeisimmän Major-turnauksen finaalissa ja tuolloin OpTic oli ylivoimainen vieden voiton lukemin 4-0. Kyseisen matsin jälkeen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon ja tällä hetkellä markkina on kääntänyt jo Toronton suosikiksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

OpTicilla on vielä hyvin aikaa näyttää tulevan Majorin sekä kauden päättävän lopputurnauksen aikana, mutta viimeisimmät karsintaottelut on kieltämättä mennyt pahasti penkin alle. OpTic on hävinnyt peräti neljä matsia putkeen, mikä on huippujoukkueelle valtava pettymys. Kirjoitushetkellä tosin on vielä välissä ottelu sarjan heikointa joukkuetta Boston Breachia vastaan, joten tappioputken pitäisi tulla päätökseen. Suurin ongelma on ollut search and destroy, jossa taso on pudonnut todella paljon.

Toronto lähtee hyvistä asetelmista kohti kauden loppusuoraa, sillä alun pienten kompurointien jälkeen karsinnat on sujunut hyvin ja viimeisimpänä alla on 3-2 voitto kärkijoukkue Atlanta FaZea vastaan. Kyseisessä ottelussa Torontolla oli kieltämättä myös tuuria matkassa, mutta FaZen kaataminen on aina kova temppu. Toronton pelit OpTicia vastaan ei ole tällä kaudella sujunut hyvin, sillä neljästä ottelusta saldona on vain yksi voitto.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Pro-pain ⚡️

Toronto win that...

Kaikista vaikeuksista huolimatta OpTic löytyy Uhmapelaajien rankingeista yhä aavistuksen Toronton edeltä, joten Vivatbetin tarjoamalla 1,98 kertoimella OpTicin voitto kelpaa lapulle. Tappioista huolimatta OpTicilla oikeastaan ainoa heikompi pelimuoto on ollut search and destroy, jossa myös Torontolla on suurimmat kysymysmerkit. Respawnit OpTicilla toimii edelleen hyvin.

Lyö vetoa täysin ilman riskiä!

Vivatbet on Uhmapelaajien uusi kaveri, jota pääset testaamaan täysin riskittömällä 20€ vedolla! Kaavu siis kermat kakun päältä ja rykäse kirsikka samalla kitusiin, sillä tämä tarjous on täysin kierrätysvapaa!

Toimi näin:

1. Siirry Vivatbetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Lopullinen voittaja – OpTic Texas 20€ panoksella kertoimella 1,98.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi, jos veto menee pieleen palautuu panos käteisenä pelitilille!

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.