La Liga ti 08.11. klo 22:30

Osasuna - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

No nyt on tiivistä! Saako Barcelonakaan murrettua loistavasti puolustavaa navarralaisjoukkuetta?

La Ligan viimeinen kierros ennen MM-taukoa alkaa tiistaina. Viikonloppuna Camp Nou hyvästeli Gerard Piquén, mutta katalaanitoppari on vielä Pamplonassa joukkueen mukana. Xavin suojateille ei ole tiistaina tiedossa helppoa iltapuhdetta, sillä Osasunan joukkuepuolustaminen on La Ligan eliittiä ja etenkin El Sadarilla Los Rojillos on yleensä jättiläisillekin hankala pähkinä purtavaksi.

Isänniltä puuttuu Kike Saverio sekä Barcelona-lainapelaaja Ez Abde. Ykkösveskari Sergio Herrera voi olla mukana kokoonpanossa. Barça on varmasti reissussa ilman Ronald Araújoa, Franck Kessiétä ja Sergi Robertoa. Memphis Depay ja Jules Koundé ovat kysymysmerkkejä – ensin mainittu ei missään tapauksessa pelaa montaa minuuttia.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

FC Barcelona

@FCBarcelona
𝒜𝒷ℴ𝓊𝓉 𝓁𝒶𝓈𝓉 𝓃𝒾ℊ𝒽𝓉 ...


Barça ja Osasuna ovat päästäneet liigassa tällä kaudella yhteensä vasta kahdeksan osumaa avoimesta pelistä. Osasuna on ollut erikoistilanteissa hieman epäonnekas, sillä kuusi päästettyä maalia on melko paljon toteutuneista maalipaikoista. Jagoba Arrasaten suojatit eivät ole päästäneet koko kaudella yli kahta maalia yhdessäkään ottelussa. Maaliodottamastatistiikkakin on tämän kanssa hyvin linjassa.

Pelivalintana tiistaille on alle 3 maalia. Linja on tässä kieltämättä hieman vinksallaan ja muutama yksikkö päästään tähän lataamaan. Tasan kolmella maalilla veto mitätöityisi, mutta kyllä tässä pitäisi päästä lunastamaan.

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 3 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.