La Liga ke 20.04. klo 22:30

Osasuna - Real Madrid

Liukastuuko Real Madrid Osasuna-nimiseen banaaninkuoreen?

Mestaruuskamppailu La Ligassa alkaa olla sinettiä vaille taputeltu, sillä Real Madrid on jo käytännössä tavoittamattomissa liigan piikkipaikalla. Tänään vielä homma ei kuitenkaan ratkea matemaattisesti. Osasuna ei ole tavallisesti Espanjan jättiläisille helppo rasti ja nytkin voi olla Realille hankaluuksia tiedossa.

Osasunalta Juan Cruz ja Kike García ovat loukkaantuneina ja Lucas Torró pelikiellossa. Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt Aridane Hernández tulee Cruzin tilalle avariin. Vierailta Luka Modric on lepovuorossa ja sairastuvan penkillä ovat Casemiro, Ferland Mendy, Marcelo, Miguel Gutiérrez, Jesús Vallejo, Eden Hazard, Luka Jovic ja Mariano.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Los Blancosilla odottaa ensi viikolla jo ensimmäinen Mestarien liigan välierä ja viikonloppuna Carlo Ancelottin ryhmälle on tiedossa tärkeä lepo. Liigan mestaruuskamppailun jo käytännössä ratkettua voi olla, että Osasuna kykenee kiusaamaan Realia. El Sadar on Osasunalle useinkin vahva linnake, jossa vierasjoukkueet joutuvat taiselemaan pisteistä kynsin hampain.

Pelataan isohkolla panoksella Osasuna +1:n aasialaista tasoitusta eli tasan yhden maalin vierasvoitolla panos palautuisi. Mielestäni tässä on linja pielessä, sillä ei Real hurjasta tuloskunnostaan huolimatta ole pelillisesti hurraa-huutoja aiheuttanut. Pistemenetys on lähes kerran kahdesta toteutuva lopputulema. Aivan maxeja ei kuitenkaan Karim Benzemaa vastaan lähdetä sohimaan – joku raja sentään.

10 euroa pelirahaa