PDC ke 21.12. klo 14:40

O'Shea J. - Labanauskas D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

DARTS DARTS DARTS! – Umpisurkeat heittäjät vastakkain avaa underimahdollisuuden!

Darts World Championship -turnaus jatkuu keskiviikkona 21. joulukuuta. Päivän ensimmäisessä ottelussa lämmitellään “Ally Pallyn” yleisö kisatunnelmaan paperilla melko tylsällä ottelulla. Klo: 14:40 starttaa nimittäin John O’Shean ja Darius Labanauskasin välinen ottelu, jonka voittaja etenee turnauksen toiselle kierrokselle Ross Smithiä vastaan.

Molemmat avausottelun heittäjät ovat melko heikkoja. Kumpikaan ei ole massiivinen scoraaja eikä kumpikaan suorita tällä hetkellä lähelläkään tarpeeksi kovalla tasolla haastaakseen turnauksen isot nimet. Kyseessä on täysin 50-50 ottelu, sillä se kumpi on paskempi, tulee ottelun häviämään. Panoksetkin ovat näin ulkopuolelta katsottuna mitättömät, sillä ottelun voittaja ei todellakaan ole voittamassa Smithiä seuraavan kierroksen ottelussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lyötävää ottelusta silti löytyy, vaikka kyseessä on hyvin todennäköisesti ottelu, missä molemmat heittävät hieman päälle 80AVG:n tuloksella. Lapulle napataan nimittäin alle 5.5 180’s heittoa. 180’s heitoiksi kutsutaan kolmen tikan sarjaa samalla heittovuorolla, missä kaikki kolme tikkaa osuvat T20 eli 20:n triplarinkiin. Kuten edellä mainittua, ei kumpikaan ole massiivinen scoraaja, ja täten odotuksia 180’s heitoille ei ole.

Molemmat saavat napata kaksi 180’s:ä, jos siihen pystyvät, ja betsi pysyy hengissä.

PDC Darts

@OfficialPDC
Gerwyn Price was among the eight winners on Day Five at Alexandra Palace.

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live