UHMAPELAAJAT ke 24.11. klo 21:30

O'Sullivan - White

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

The Rocket valkopesee Whiten!

Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan on latteasti sanottuna lajin elävä legenda. Kuusinkertainen maailmanmestari on voittanut enemmän major-turnauksia kuin kukaan muu pelaaja – maailmanmestaruuksia enemmän on vain Steven Hendryllä. Tätä nykyä mies ei pelaa enää yhtä paljon kuin takavuosina, mutta taidot eivät ole mestarilla kadonneet mihinkään.

O’Sullivan on melkoinen hahmo muutenkin. Mies on venkoillut pitkin vuosia pöydän ääressä ja muualla – viime aikoina kuvaan on tullut piereskely kesken matsien. Kemiallinen sodankäynti on siis saapunut vihreälle verallekin. Tämä bakteerikammoinen perfektionisti on jatkumoa snookerissa vaikuttaneisiin erikoisiin persooniin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

UK Championship-turnauksessa Rocketia vastaan tulee Michael White. White on joka suhteessa hyvin tavallinen pelaaja. Miehet ovat kohdanneet yhteensä viisi kertaa, ja O’Sullivan on voittanut kaikki matsit yhteisfreimein 20-4. O’Sullivan ei ole vielä tällä kaudella voittanut yhtään turnausta, joten nälkä on varmasti kova ja motivaatio kohdallaan.

Whiteltä ei voi odottaa tässäkään ottelussa ihmeitä. Jos Ronnieta huvittaa, tämä ottelu voi mennä lumieräksi.