Kakkonen pe 15.07. klo 19:00

OTP - OLS

OLS derbyn suosikki – OTP sekaisin

Perjantaina Oulussa pelataan futisderby, kun Kakkosen C-lohkossa kohtaavat OTP ja OLS. OTP on lohkossa vasta kymmenentenä – alkukausi on ollut pettymyksen täyteinen. OLS on sen sijaan ylemmässä keskikastissa, ja meininki on ollut varsin tuoretta. Derbyyn on melko tärkeitä pelaajauutisia tiedossa.

OTP:ssä nimittäin on vedetty alkukauden epäonnistumisista johtopäätöksiä, ja joukkueessa käy ovi – suorastaan pyöröovi. Lähtijöitä ovat päävalmentaja Dario Labaroni sekä kourallinen pelaajia, joista pääosa ulkomaalaisia. OTP:n pakka käy ohueksi, ja joukkue on todennäköisesti aika levällään huomenna. Seuran säästeliäs tiedotuslinja jättää jonkun verran hämärän peittoon, mutta lupaavaltahan tämä ei kuulosta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

 

OLS on huomattavasti stabiilimmassa tilassa. AC Oulun farmiseura saattaa saada kumppaniltaan hieman apuja perjantaiseen otteluun, sillä ACO:lla on seuraava oma peli vasta yli viikon päästä. Herculesta vastaan OLS oli hyvä, ja ansaitsi voittonsa – ainoa valituksen aihe oli, ettei paikkoja pystytty käyttämään hyväkseen. Joukkue on siis hyvällä tiellä, ja kaikki on kunnossa.

Turhia kikkailematta laitetaan vierasvoittoa lapulle – maistuvuus on keskivertoa parempi tässä tilanteessa. Sitäpaitsi kun muut pudottelevat kertoimia, 22Bet nukkuu vielä Ruususen unta. Olssille tarjottu 2,58 ansaitsee maxbetin. Normitasollakin kyseessä on hyvänlainen veto.

10 euroa pelirahaa