Kakkonen to 02.06. klo 18:30

OTP - RoPS

OTP nauttii yliarvostusta!

Kakkosen C-lohkossa eli pohjoislohkossa tahkotaan torstaina yksi ottelu. Täksi kaudeksi Kakkoseen talousvaikeuksien vuoksi pudottautunut RoPS tekee jälleen reissun Ouluun, jossa vastassa on tällä kertaa OTP. Oulu on iso talousalue ja erittäin vireä jalkapallokaupunki, joten Kakkosessa pelaa tällä hetkellä kolme kaupungin joukkuetta. OTP ei edustusjoukkueen viestinnällä paistattele, eikä kausi ole muutenkaan lähtenyt täysin suunnitelmien mukaan liikkeelle.

OTP:n sangen kansainvälinen miehistö näytti ennen kautta lupaavalta, ja joukkuetta arvuuteltiin sarjataulukon paremmalle puoliskolle. Taitoa joukkueessa onkin yllin kyllin, mutta pelillisesti joukkue on vielä kaukana valmiista. Toki on huomioitava, ettei joukkueen alkuohjelma ole ollut helppo. Mielenkiintoista kyllä, joukkueen riveissä pelaa ikinuori Titi Essomba, joka kunnossa ollessaan on kyllä tälle tasolle edelleen pelimies.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Liiganoususta taistellut RoPS hajosi talvella täysin, ja uutta alkua haetaan Kakkosesta erittäin nuorella joukkueella. Sisua nuorella joukkueella on ollut yllin kyllin, sillä rollolaiset ovat monessa ottelussa onnistuneet maalinteossa aivan lopussa, kuten myös viimeksi Herculesta vastaan. Joukkue näyttää hyvin treenanneelta, ja valmennus ei säästele vaivoja pelin analysoinnissa. Perusasiat ja pelaajakasvatus ovatkin edelleen RoPSin kulmakiviä.

Ottelusta voi odottaa lähtökohtaisesti tasaista, ja pelipanokset laitetaan napapiirin sankareille. RoPS on näyttänyt alkukaudesta paremmalta, mutta OTP voi olla vielä tulossa peruslaadullaan pinnalle. Eivät isännät sen kummemmilta suosikeilta tähän otteluun silti vaikuta. Vetoon nollatasoitus, eli tasapelillä panos palautuu!

10 euroa pelirahaa