NHL ti 15.03. klo 01:30

Ottawa Senators - Arizona Coyotes

Arizonan hyökkäyspeli on ollut viime aikoina tulikuumaa!

NHL:n osalta maanantain ja tiistain välisen yön ainoasta viihdykkeestä vastaavat Ottawa Senators ja Arizona Coyotes. Ottelua ei voi pelillisesti kuvailla varsinaiseksi titaanien taistoksi, sillä kotijoukkue Ottawa pitää hallussaan itäisen konferenssin 12 sijaa, kun taas Arizona on majaillut läntisen konferenssin viimeisellä sijalla koko kauden. Nousujohteisia otteita esittäneelle Arizonalle tarjoaa kuitenkin maukkaita kertoimia tulevaan kohtaamiseen joukkueen viime aikaiseen iskukykyyn nähden.

Ottawalta ei ennen kauden alkua paljoakaan odotettu, eikä joukkue ole pystynyt yllättämään millään mittarilla. 58 ottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa vain 154 kertaa, mikä on yksi koko sarjan heikoimmista lukemista. Samaan aikaan Ottawan puolustuspeli on vuotanut joka suunnasta ja viimeisimpänä heikko Chicago Blackhawks takoi joukkueen verkkoon kuusi täysosumaa. Tuoreessa muistissa on varmasti myös reilun viikon takainen 8–5-kylvetys juuri Arizonan vieraana, jossa Arizonan puolustuspeli ja Matt Murrayn torjuntatyöskentely olivat järkyttävää katsottavaa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Arizonan kauden ohella itse koko organisaatio on tällä hetkellä ilmiliekeissä oleva rengastulipalo. Kaikesta huolimatta viime aikoina joukkue on parantanut otteitaan nappaamalla peräti viisi voittoa edellisestä kahdeksasta ottelustaan. Arizona on kunnostautunut erityisesti maalinteon saralla, josta esimerkkinä edellä mainittu Ottawan kylvetys ja 2–9-voitto Detroit Red Wingsistä. Erityisesti Clayton Keller ja Nick Schmaltz ovat olleet viime aikoina koko sarjan tulikuumimpia hyökkääjiä ja myös Matias Maccelli on noussut Arizonan kokoonpanoon ryminällä.

Vaikka Arizonan maalitehtailun otanta onkin minimaalisen pieni, ei joukkueen ykköshyökkääjien iskukykyä voi tällä hetkellä sivuuttaa. Ottawa puolestaan kamppailee jatkuvasti maalintekonsa kanssa ja joukkue on hävinnyt kuusi edellisestä kahdeksasta ottelustaan. Uhmpelaajat uskoo Arizonan hyökkäyspelin kuuman jakson jatkumiseen ja pelivalinnaksi nostetaan Arizonan lopullinen voitto.

10 euroa pelirahaa