NHL to 17.11. klo 02:00

Ottawa Senators - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh mikä kerroin overille! Ottawan ja Buffalon välillä hyökkäyspäässä taitoa on valtavasti, mutta puolustamisesta ei ole tietoakaan!

Tulevana yönä Ottawa Senators isännöi Buffalo Sabresia. Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden tuloskunto on suorastaan karmaiseva eikä pistesaldo ole päässyt liikaa kertymään. Viihdearvo ottelussa on kuitenkin kohdallaan. Molemmat joukkueet omaavat paljon nuoria ja mielenkiintoisia pelaajia ja lisäksi kummatkin pystyvät pelaamaan katsojille sitä viihdyttävintä, eli maalirikasta jääkiekkoa. Ottawa on viimeisistä yhdeksästä ottelusta voittanut vain yhden, joten isäntien on tultava raivolla edellisenä yönä väsytettyä Buffaloa vastaan.

Kun katsotaan maaliodottamia, tai ihan puhtaasti toteutuneita maaleja, on Ottawa ollut runsasmaalisemmassa päässä molemmissa päädyissä kaukaloa. Se ei yllätä, sillä onhan joukkueen hyökkäyksessä paljon tulivoimaa ja varsinkin kesän hankinnat tuo sitä runsaasti lisää. Alex DeBrincatin ruuti ei ole vielä ollut aivan toivotun kuivaa, mutta maalintekopotentiaalia häneltä löytyy valtavasti. Puolestaan kokenut Claude Giroux on takonut yli piste per ottelu. Siihen ympärille kun lisätään muun muassa Tim Stützle ja Brady Tkachuk, on isäntien kärkiketjuissa valtavasti potentiaalia hyökkäyssuuntaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

InHale Sports

@InHaleSport
Claude Giroux finishes off the gorgeous centering pass from Brady Tkachuk on the rush, Sens back within 1!

#GoSensGo

Buffalo koki edellisenä yönä jo kuudennen peräkkäisen tappio hävitessä Vancouverille lukemin 4-5. Buffalo on ajoittain esiintynyt erittäinkin pirteästi, mutta viime aikoina tahti on ollut kovassa laskussa ja iso syys siihen on, että omissa verkko heiluu jatkuvasti. Samoin kuin Ottawa, kuuluu myös Buffalo päästettyjen maalien osalta sarjan heikoimpaan kolmannekseen, mutta puolestaan tehdyissä maaleissa ottelua kohden vieraat on jopa kaksikosta edellä. Muun muassa Rasmus Dahlinin ja Tage Thompsonin otteita kannattaa seurata tarkasti, sillä molemmat takovat hyvää tahtia pisteitä ja ovat ennen kaikkea viihdyttäviä pelaajia.

Buffalo vei edellisen kohtaamisen yli kuukausi sitten lukemin 4-1, mutta silloin vieraat oli vielä vahvassa vireessä. Nyt tilanne on täysin toinen ja isäntien pitäminen yhdessä maalissa olisi jo melkoinen ihme. Vielä poissaoloista mainittakoon se, että Ottawan puolelta tärkeä puolustaja Thomas Chabot on sivussa. Uhmapelaajat painaa ilomielin overia lapulle. Vedoksi valitaan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla ja myös panosta voidaan ottaa reilummin. Rohkeimmat voi lähteä testaamaan vieläkin korkeammilla linjoilla.

Shayna

@hayyyshayyy
This assist from Tage Thompson to Jeff Skinner🔥