la 21.10. klo 20:00

Ottawa Senators - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mitä herkkua! Ottawan ja Detroitin välinen kohtaaminen tulee olemaan tunnerikas vääntö maalijuhlien kera!

NHL:n osalta kiekkoilta aloitetaan lauantaina jo hyvissä ajoin Detroit Red Wingsin matkatessa Ottawa Senatorsin vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä siinä pisteessä, että hiljalleen pitäisi alkaa pudotuspelipaikan lähestymään. Ottawa toki on vielä askeleen Detroitia edellä ja sitä myöten selvähkö suosikki kotikaukalossa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ottawan alku on ollut lupaava. Ensin tuli takkiin vieraissa äärimmäisen kovaa Carolinaa vastaan, mutta sen jälkeen kolmesta kotiottelusta Philadelphiaa, Tampa Bayta ja Washingtonia vastaan tuli voitot yhteismaalein 16-5. Tällä kaudella Ottawan tulivoimaa kannattaa pitää silmällä, sillä laatua löytyy kolmesta ketjusta ja myös siniviivalta on lupa odottaa runsaasti tehoja. Täksi kaudeksi hankittu Vladimir Tarasenko on ollut joukkueen tehokkain yhdessä Tim Stutzlen kanssa ja pitkään sivussa ollut Josh Norris palasi ryminällä iskien ensimmäiseen otteluun kaksi maalia.

NHL

@NHL
Make that five points in Vladimir Tarasenko's last three games. 👀

This signing's looking pretty good for the @Senators so far.

📺: @Sportsnet or stream on Sportsnet+ ➡️ spr.ly/6185uryQV

Ottawan tavoin vieraat on aloittanut kolmella voitolla ja ainoa tappio tuli avausmatsissa mestarisuosikkeihin kuuluvaa New Jersey Devilsiä vastaan. Detroit on onnistunut 5vs5 pelatessa hallitsemaan maaliodottamia ja myös ylivoima on ollut alkuun jopa sarjan tehokkainta. Otanta toki on vasta äärimmäisen pieni, mutta ennusmerkit lupaa hyvää. Kesän hankinnat on tuonut lisää tulivoimaa läpi rosterin ja lisäksi Ottawasta hankittu Alex DeBrincat on saanut loistavan startin keräten tehot 5+3.

Shayna

@hayyyshayyy
we simply need to let DeBrincat and Larkin cook.

Tietynlaista vastakkainasettelua löytyy tämän kaksikon väliltä ja viime kauden kohtaamisten perusteella myös erittäin tunnerikas matsi lienee luvassa. Tällä kerralla katseet käännetään maalimääriin – lapulle kelpaa yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Molemmilta löytyy laadukas ykkösvitja ja myös tulivoimaa kärkinimien takaa. Lisäksi joukkueiden kysymysmerkit osuu tällä kaudella maalivahtien Joonas Korpisalon ja Ville Husson suuntaan – molemmat on antanut ajoittain hyviä näyttöjä, mutta kumpikaan ei vielä lukeudu sarjan eliittiin. On toki myös mahdollista, että Anton Forsberg nähdään isäntien maalilla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ottawa-Detroit yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.