pe 05.04. klo 02:00

Ottawa Senators - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Florida on pudotuspelien alla vajonnut karmeaan vireeseen – ottaako Ottawa tilanteesta hyödyn irti?

Torstain ja perjantain välisenä yönä tarjoillaan jälleen kierros NHL:n parissa ja mukana on isojen panosten otteluita, mutta myös takuuvarmaa viihdettä. Ottawa Senatorsin ja Florida Panthersin välinen kohtaaminen kuuluu jälkimmäisiin. Floridaa voisi normaalisti pitää varsin suurena suosikkina, mutta hiljattain joukkueiden vireystasot on olleet päinvastaiset ja tällä hetkellä vieraat on se, jonka pitäisi saada taas homma raiteilleen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ottawan osalta kausi on mennyt pahasti penkin alle eikä sitä käy kiistäminen. Joukkuetta odotettiin vähintäänkin taistelemaan paikasta pudotuspeleihin, mutta sen osalta haaveet kuopattiin jo ajat sitten. Viime aikoina fanien rahoille on kuitenkin saatu hieman vastinetta, sillä ennen viimeisintä tappiota Minnesotaa vastaan Ottawa voitti peräti viisi matsia putkeen. Hyökkäyksestä laatua löytyy edelleen, mutta heikko puolustuspeli yhdistettynä epävarmaan maalivahtiosastoon on tuottanut suuria ongelmia kauden mittaan.

Ottawa Senators

@Senators
Final stats 📊 from tonight's game against the Wild

Floridan osalta sen sijaan kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä, mutta tätä menoa taival tulee jäämään todella lyhyeksi mikäli kurssi ei käänny nopeasti. Florida on viimeisistä 10 ottelusta voittanut vain ja ainoastaan kaksi ja niistäkin toinen venyi voittolaukauksille saakka. Mukana on toki ollut iso nippu laatujoukkueita ja osa aivan sarjan kärkitasoa, mutta sen lisäksi viimeisimmästä matsista tuli 5-3 vierastappio Ottawan kanssa samoissa pisteissä olevaa Montrealia vastaan. Koko kauden osalta Florida on ollut alaspäin vahva, mutta kyseisen 10 ottelun otannalla omissa on kolissut peräti 37 kertaa.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Final numbers from Montreal.

Tämän taiston osalta peli-idea on selvä ja lapulle napataan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Ottawalta löytyy kärkiketjuista riittävästi tulivoimaa, mutta varsinkin maalivahtipeli tulee olemaan kovalla koetuksella – heikosta jaksosta huolimatta Florida ei kuitenkaan mikään hupijengi ole ja vaikka välillä tehottomuus on vaivannut, on vieraat ollut yksi sarjan parhaista joukkueista maalipaikkojen luomisessa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ottawa Senators-Florida Panthers yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.