NHL pe 28.10. klo 02:00

Ottawa Senators - Minnesota Wild

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Minnesota Wild on yliarvioitu – ongelmat eivät ole kadonneet mihinkään tuloksista huolimatta!

Ottawa Senators etenee tukevassa neljän kotivoiton putkessa, jonka aikana miehistöltä on nähty todella vahvaa suorittamista. Boston, Washington, Arizona sekä viimeisimpänä Dallas Stars ovat jääneet vuorotellen Canadian Tire Centerin jäällä nuolemaan näppejään. Joukkueen maalivahtitilanne on ehkä ainoa pieni kysymysmerkki Minnesota Wild -ottelun alla, mutta ykköstorjujan oltua loukkaantuneena ruotsalaiskaksikko on kantanut torjuntavastuuta kunnialla. Vierailijan alku kauteen oli umpisurkea, mutta viimeisimmissä otteluissa se on päässyt tuloksellisesti parempaan päin – maaliahne isäntä voi kuitenkin olla kova pala.

Isäntä on voittanut neljän matsin voittokulkunsa aikana kovia joukkueita ja latonut taululle peräti 22 täysosumaa. Etenkin hyökkäyspäässä joukkue lukeutuu koko sarjan tulikuumimpien joukkoon. Cam Talbot odottaa edelleen debyyttiään Senators-maalilla loukkaantumisen vuoksi ja Anton Forsberg sekä Magnus Hellberg ovat kantaneet torjuntavastuuta. Toistaiseksi on sujunut mallikkaasti ja Hellberg tuli vahvasti kehiin 4–2-voittoon päättyneessä edellismatsissa Starsia vastaan Forsbergin saatua niin ikään pientä kolhua.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Wildin alku sesonkiin oli jättimäinen pettymys. Dean Evasonin miehistö päästi kahdessa ensimmäisessä matsissa 13 kaappia omiin. Sittemmin tulokset ovat hieman parantuneet, mutta vasta edellisen ottelun 1–3-voitossa Montréalia vastaan minnesotalaismiehistö pääsi alle kolmen päästetyn maalin. Senators on ollut yksi maaliahneimmista joukkueista viime aikoina, eivätkä vieraiden ongelmat ole kadonneet mihinkään. Jos isäntä onnistuu tekemään esimerkiksi neljä maalia, on se erittäin lähellä kotivoittoa jo varsinaisella peliajalla.

Pitää muistaa myös, että tuleva matsi on Wildille jo kolmas perättäinen vieraissa. Helppoa ottelua ei ole tulossa ja puolustukselta Marc-Andre Fleury viimeisenä lukkonaan kysytään paljon. Besivalinnassa on luotettava vahvavireiseen kotijoukkueeseen, jonka avulla saadaan melko käsittämätön kerroin.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ mukavassa voittoputkessa marssivalle Ottawalle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Ottawa Senators” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 62,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.