NHL su 29.01. klo 02:00

Ottawa Senators - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaikeuksista huolimatta Montreal ei luovuta! Saako Ottawa vihdoin voittoputken käyntiin, vai onko luvassa jälleen yksi pettymys?

Montreal Canadiensilla on ensi yönä jälleen hyvä mahdollisuus yllättää, kun se matkaa Ottawa Senatorsin vieraaksi. Joukkueet löytyy peräkkäisiltä sijoilta Atlantin divisioonan hänniltä. Vaikka ero ei sinänsä ole suuri puhtaasti tulosten osalta, on Ottawa ollut pelillisesti kaksikosta selvästi vahvempi. Vielä kun ottaa huomioon Montrealin loukkaantumishuolet, voisi Ottawalle tarjoilla suurta suosikin asemaa, mutta onko lähtökohdat sittenkään niin yksipuoliset?

Ottawan kausi ei ole sujunut toiveiden mukaisesti, vaikkakin nyt alla on taas pari voittoa. Edellisenä yönä se vieraili Toronto Maple Leafsin luona ja tuloksena oli makoisa voitto lukemin 6-2. Maaliodottamien osalta Ottawa ei missään nimessä ole niin huono mitä tulokset antaa ymmärtää, mutta kun katsotaan edellistä ottelua kauemmas, ei se ole varsinkaan hyökkäyspään potentiaalista saanut läheskään kaikkea irti. Erikoistilanteet ei ole niinkään ongelma, mutta 5vs5 pelatessa tulokset laahaa perässä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottawa Senators

@Senators
For your viewing pleasure! 👌

#GoSensGo

Montreal on joutunut sopeutumaan useiden loukkaantumisten myötä, mutta viime aikoina se on takonut jopa yllättävänkin hyvää tulosta. Muutama kova voitto on irronnut ja todelliset ohipelit on ollut vähissä. Niin rajulta kun se kuulostaakin, ei se välttämättä ole kaikista paras juttu Montrealin kannalta ajateltuna, sillä pudotuspeleihin sillä ei ole asiaa ja mahdollisimman korkea varausvuoro tulevassa draftissa olisi toivottava.

Montreal ei ole vaikeuksien keskellä luovuttanut, vaan uudet ja vähemmälle vastuulle jääneet pelaajat on tuonut uutta virtaa vieraiden tekemiseen. Ottawan ennakkosuosikin asema on kiistaton, mutta aavistuksen verran kertoimia paremmat mahdollisuudet Uhmapelaajat näkee vierasvoitossa(ML). Edellisen yön voitto oli osoitus siitä, mihin Ottawa parhaimmillaan pystyy, mutta hyvät illat on ollut valitettavan harvassa eikä matsin jäljiltä liialti lepoaikaa jää.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Lopullinen voittaja – Montreal Canadiens kertoimella 2,50.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,50 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.