NHL ti 30.01. klo 02:00

Ottawa Senators - Nashville Predators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottawalla valtava vuori kiivettävänä – mitä joukkue voi tehdä ilman maalivahtia?

NHL:n parissa ollaan hiljalleen jo käynnistämässä All Star -taukoa, mutta vielä on muutamat matsit jäljellä ja yksi niistä käydään tulevana yönä Nashville Predatorsin ja Ottawa Senatorsin välillä. Molemmat joukkueet lähtee matsiin tappio niskassa ja varsinkin Nashvillellä on vielä haaveissa paikka pudotuspeleissä, joten häntäpään joukkueille ei olisi varaa hävitä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottawalla on tällä kaudella ollut valtavan paljon ongelmia, mutta kiistatta yksi suurimmista on ollut maalivahtipeli. Joonas Korpisalo on ollut kaukana toivotusta ykkösvahdin tasosta ja viimeisimmässä matsissa New York Rangersia vastaan hänet otettiin pois päästettyään neljä maalia toisessa erässä. Myöskään muut tarjolla olevat kassarit ei vakuuta. Joukkueesta löytyy kentältä iso määrä yksilötaitoa ja odotukset on selvästi korkeammalla mitä on toistaiseksi nähty, mutta uuden valmentajan alaisuudessa prosessi ottaa aikansa.

Nashvillen kausi on ollut varsin keskinkertainen. Se on pysytellyt hyvin mukana taistossa, mutta missään nimessä vieraat ei tällä hetkellä sarjan kärkipäähän kuulu. Muun muassa Filip Forsberg pelaa loistavaa kautta ja Roman Josi sekä Juuse Saros ovat sarjan parhaimmistoa omilla pelipaikoillaan, mutta etenkään 5vs5 pelatessa hyvät esitykset joukkueena ei ole aina siirtynyt tulostaululle. Viimeisimmässä ottelussa huippuvireistä Edmontonia vastaan tuli odotetusti takkiin lukemin 4-1.

Nashville Predators

@PredsNHL
still thinking about this

@Xfinity | #Preds

Ottawan peli on tällä hetkellä pahasti sekaisin, vaikka viime aikoina joitakin voittoja on irronnut muista häntäpään joukkueista. Lapulle otetaan Nashvillen suoraa voittoa(1×2). Ennen kaikkea ehjät 60 minuutin esitykset on ollut Ottawalla vähissä ja vaikka Nashvillen maalilla Saros ei ole aivan tasaisesti huipputasolla pysynyt tällä kaudella, on maalivahtien vertailussa annettava iso etu vieraille. Erikoistilanteissa parivaljakko on ollut tasaisen huono.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Nashville Predators” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.