NHL ti 10.01. klo 02:30

Ottawa Senators - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä NHL:n tulikuumin suomalaiskaksikko? Nashville porskuttaa voittoputkessa!

Nashville Predators seilaa kolmen ottelun voittoputkessa. Sarjan laadukkaimpiin lukeutuvat puolustus- ja maalivahtipelaaminen ovat mahdollistaneet joukkueelle häikäiseviä päänahkoja viime aikoina. Molemmat suomalaiskassarit ovat tällä hetkellä huippuluokan vireessä, mikä voi koitua Ottawa Senatorsin kohtaloksi. Isäntä imuroi sunnuntain vastaisena peräti kahdeksan maalia omiin.

Seattle Kraken kaatoi Ottawan hurjin numeroin 4–8 viikonloppuna. Pääasiassa Senatorsin maalilla mukavasti onnistuneen Anton Forsbergin päästettyä kolme maalia avauserässä otettiin ruotsalainen vaihtoon. Cam Talbot on tällä hetkellä pahasti tuuliajolla eikä kanadalaiskassari vakuuttanut sen paremmin sunnuntaiyönä – vielä viisi maalia kolisi omiin maalivahtivaihdoksen jälkeen.

Vierailija Nashville Predators on puolestaan lähtenyt edellisiin otteluihinsa selvänä altavastaajana ja luonut selvästi vastustajaa vähemmän maalipaikkoja, mutta pystynyt silti kääntämään ottelut voitokseen. Juuse Saros pysäytti viimeistä edellisessä ottelussa eli 3–5-voitossa Carolina Hurricanesia vastaan peräti 64 kiekkoa. Viimeisimmässä kamppailussa Washingtonissa irtosi niin ikään niukka voitto Capitalsista numeroin 2–3 ja sillä kertaa oli Kevin Lankisen vuoro loistaa.

Maalivahtitandemi on tällä hetkellä sarajan paras vierailla. Isännillä sen osalta kysymysmerkkejä puolestaan riittää. Toki hyökkäyspäässä Nashville jää keskinäisessä vertailussa vajaaksi, mutta sen puolustuspelaaminen on sarjan parasta luokkaa ja se on pelannut nousujohteisesti. Uhmapelaajat luottaa Predatorsiin tiistaiyönä.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Nashville Predators), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Nashville Predators” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.