NHL la 19.11. klo 20:00

Ottawa Senators - New Jersey Devils

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei mitään järkeä! NHL:n kuumin joukkue, loistava kerroin ja fantastinen tarjous – mitä muuta voi enää pyytää?

Lauantaina maailman paras kiekkosarja tarjoaa todella viihdyttävän matsin heti alkuillasta, kun runsasmaalinen Ottawa Senators kohtaa aivan järisyttävässä vireessä olevan New Jersey Devilsin. Vaikka isännät omaa potentiaalia varsinkin hyökkäyssuuntaan, ei tässä taistossa edes kotietu tuo riittävästi lohtua. Devils on tällä hetkellä pelillisesti usean potkun edellä ja itseluottamuksen ollessa katossa Ottawan pitäisi kaatua heittämällä.

Viimeisistä 10 ottelusta Ottawa on voittanut vain kaksi. Ei siis kummoinen saldo ja lisäksi vastassa on ollut Buffalo ja Philadelphia, joiden kaatamista ei voi varsinaisesti saavutuksena pitää. Ottawan kärkiketjut pitää sisällään runsaasti tulivoimaa ja se myös on näkynyt otteissa – koko kauden osalta joukkue on parhaassa kolmanneksessa niin luodun maaliodottaman, kuin myös toteutuneiden maalien osalta. Omassa päädyssä ongelmia puolestaan löytyy eikä tärkeän puolustajan Thomas Chabotin poissaolo helpota tilannetta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Häviääkö Devils enää koskaan? Tällä hetkellä vieraat painaa käsittämättömässä 11 ottelun voittoputkessa – viimeisimpänä kaatui yksi Toronto. Yksilötasolla voisi nostaa esiin vaikka kuinka monta pelaajaa, mutta nyt on kehuttava koko joukkuetta. Devils on ollut maaliodottamien osalta sarjan paras joukkue ja vieläpä varsin selvällä marginaalilla. Kauteen lähdettäessä Devilsin suurin yksittäinen kysymysmerkki oli maalivahtiosasto, sillä viime kausi oli täysi farssi eikä uusi hankinta Vitek Vanecek ollut missään nimessä varma arpa. Tällä hetkellä Vanecek kuitenkin toimii viimeisenä lukkona ja otteet voittoputken aikana on ollut loistavia.

James Nichols

@JamesNicholsNYI
Vitek Vanecek in his last 9 games:

8-0-0, 1.78 GAA, .933 SV%, 1 shutout, 210 saves on 225 shots. #NJDevils

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Ottawa onnistui sinnittelemään jatkoajalle asti, mutta nyt Devils painaa matsin pakettiin jo varsinaisella peliajalla. Uhmapelaajat painaa lapulle vierasvoittoa -1,5 tasoituksella. Galaksinon tarjoama 2,80 kerroin on ehdottomasti poimittava pois – tällaista herkkua tuskin on enää ottelun alkaessa tarjolla. Devils pystyy dominoimaan tällä hetkellä otteluita kerta toisensa jälkeen, joten Ottawan kyykyttäminen ei pitäisi olla ongelma.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ New Jersey Devils -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – New Jersey Devils -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 70€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.