NHL to 26.01. klo 02:00

Ottawa Senators - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Helpot pois: Betsaa umpisurkeaa Islandersia vastaan ja ota 25€ ilmaisveto kaupan päälle!

Kahden alavireisen joukkueen kohtaamisessa on sentään yksi joukkue, joka pystyy tuottamaan jotain ja se on Ottawa Senators. Valitettavasti New York Islandersin anti on viime aikoina ollut täysin mitäänsanomatonta ja otteiden tasaisuus loistaa vain poissaolollaan.

Senators onnistui viimeistä edellisessä kotiottelussaan latomaan Pittsburgh Penguinsin verkkoon peräti neljä ylivoimamaalia. Tasakentällisin on ollut kuivaa, mutta nimenomaan erikoistilanteiden kautta homma voisi jälleen lähteä rokkaamaan. Joukkueen ylivoimapelaaminen on kuitenkin peräti neljänneksi parasta koko NHL:ssä (26,3%), joten kova määrä onnistumisia Penguinsin verkkoon ei tullut täysin tyhjästä. Vertailun vuoksi Islandersin ylivoimatehokkuus on neljänneksi heikointa (16,4%) sarjassa ja sen onnistumiset jopa tasakentällisin ovat tulleet lähes tyhjästä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ottawa Senators

@Senators
Back in the lab!

#GoSensGo

Kymmenen ottelun vierailija on iskenyt vain 17 maalia. Kun tiedetään vaatimustaso NHL:ssä maalinteon suhteen, ei vaivainen yksi voitto edellä mainitulla otannalla hirvittävästi ihmetytä. Saarelaisilla on ruuhkaa myös sairastuvalla, kun ainakin Cal Clutterbuck, Hudson Fasching, Oliver Wahltström sekä Noah Dobson ovat tämän hetken tietojen mukaan siuvssa.

Vaikka tulokset ovat kiertäneet lahjakkaasti myös Senatorsia viime aikoina, on se näistä joukkueista selvästi tuottavampi. Pelaajatilanne näyttää jo aavistuksen paremmalta, kun sekä Tyler Motte että Artjom Zub saattaisivat olla pelikunnossa jo Islandersia vastaan. Uhmapelaajilla on tämän matsin suhteen todella selvät sävelet, minkä vuoksi tasainen kerroinasettelu hymyilyttää. Valueta ja rahaa on tarjolla kotivoitolla (1X2).

Betsaa Senatorsille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ottawa Senators), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ottawa Senators” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.