NHL to 19.01. klo 02:00

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kolme kärkipuolustajaa sivussa! Joutuuko Penguins teuraaksi Kanadassa?

Ottawa Senatorsilla on käynnissä vaikea jakso tuloksellisesti, mutta kääntyykö kurssi repaleisen Pittsburgh Penguinsin kustannuksella? Erityisesti alakerrassa olevat poissaolot ovat todella kriittisiä pingviinipaitojen näkökulmasta, sillä kolme tavallisesti kärkikuusikkoon mahtuuvaa puolustajat on telakalla. Isäntä palaa kotiin kolmen ottelun vieraskiertueelta, joten molemmilla on riittänyt jo tällä viikolla matkustamista.

Pittsburgh Penguinsilla on paljon merkittäviä loukkaantumisia. Ainakin puolustajat Jan Rutta, Kris Letang sekä Jeff Petry lienevät sivussa, kuten myös ykkösmaalivahti Tristan Jarry. Hyökkäyspäästä puuttuvat sekä Josh Archibald että Ryan Poehling, mutta erityisen huolestuttava on oman pään tilanne. Ottawan kärkikentälliset ovat todella vaarallisia hyökkäyssuuntaan ja niissä on nopeutta ja kiekollista taitoa todella reilusti. Isäntää ei kannata pelkästään heikohkojen tulosten pohjalta tuomita!

Ottawa Senators

@Senators
🚨 Attention #Sens fans! 🚨

There's just 7 hours left to send your #Sens to #NHLAllStar to join @BradyTkachuk71!

Cast your vote online here: NHL.com/Vote

Sairastilanteeseensa nähden Pittsburgh on pelannut viime aikoina hyvin, mutta Jarryn poissaolon pitkittyessä Casey DeSmith olisi jälleen kerran torjuntavastuussa. Toistaiseksi kakkosvahti on ollut kohtuullinen, mutta tasaisuus ei ole perinteisesti ollut DeSmithin parhaita puolia. Ottawan maalia vartioi luultavasti Cam Talbot, joka on ollut mies paikallaan saatuaan hieman enemmän vastuuta pitkästä aikaa.

Tyler Motte on kotijoukkueen ainoa varma poissaolija, mutta myös Nikita Zaitsev ja Rourke Chartier saattavat yhä olla sivussa. Alakerrasta sivussa ollut Artjom Zub on ilmoitettu day-to-day -poissaolijana – mies loukkaantui hiljattaisessa matsissa Coloradon vieraana. Joka tapauksessa isäntien sairastupa on vieraita siedettävämpi ja paluu kotiyleisön eteen piristänee Senatorsia. Betsivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2).

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ottawa Senators), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ottawa Senators” 25€ panoksella ja voit voittaa 64€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.