NHL la 06.11. klo 20:00

Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalirikasta viihdettä luvassa! Pystyykö hallitseva NHL-mestari säilyttämään tasapainon pelaamisessaan?

NHL:ssä pelataan taas parhaaseen katseluaikaan, kun odotetun epävarmasti kautensa käynnistänyt Ottawa Senators saa vieraakseen hallitsevan mestarin. Pahan takaiskun ykköspelaajiin lukeutuvan venäläistähden uuden loukkaantumisen myötä heti sesongin alkajaisiksi kärsineet salamapaidat ovat esiintyneet ailahtelevasti.

Kausi rapakon takana on jo hyvässä vauhdissa, vaikka samaa ei täysin voi sanoa sesongin alkumetreillä Nikita Kutšerovin sairastuvalle menettäneen Tampa Bay Lightningin pistetahdista. Joukkue on esiintynyt odotettua ailahtelevammin ja esimerkiksi joukkueen mestaruuskausilla loistavasti toiminut ylivoima on alkukaudella yskinyt.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kahdessa edellisessä ottelussaan Lightning on napannut voiton Washington Capitalsia vastaan ja hävinnyt Toronto Maple Leafsille 2–1-lukemin jatkoajalla. Joukkueen sairaslista ei pääty Kutšerovin poissaoloon, sillä sivussa ovat myös puolustaja Zach Bogosian sekä hyökkääjä Boris Katchouk. Jälkimmäinen on tosin kuulunut alkukaudella pääasiassa varamiehiin.

Isännillä sivussa ovat neljässä kamppailussa tällä kaudella pelannut Shane Pinto sekä pidempään sivussa ollut, olkapäätään kuntouttava Colin White, jonka debyytti kuluvalla sesongilla odottaa yhä itseään. Kymmenessä kamppailussa Senatorsin pistesarake osoittaa seitsemää kerättyä paunaa, mikä on jopa häntäpään ryhmältä heikohko suoritus. Odotukset olivat kuitenkin tämänkaltaiset, eikä Ottawan löytyminen itäisen konferenssin häntäpäästä lainkaan yllätä kauden alkumetreillä.

Vieraiden tekeminen ei tasaisuudellaan ole vakuuttanut, eikä siihen ole luottoa. Toisaalta kotijoukkueenkaan varaan on vaikeaa rakentaa yhtikäs mitään. Vaikka Lightning on viime aikoina päästänyt vähemmän maaleja, ei se hyökätessään hurjilla riskeillä voi välttyä päästetyiltä osumilta. Kenttätasapainoa ei lauantain ottelussa ole välttämättä nimeksikään. Salamapaitojen pelinopeus on kovempi, mutta Ottawa saa vastaiskuja takuuvarmasti. Pelivalintana kamppailussa toimii yli 5,5 maalia -kohde, jolle saadaan kohtuullinen kerroin.