NHL ke 09.11. klo 02:00

Ottawa Senators - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä?! Ottawan hyökkäyksestä löytyy ruutia, mutta se ei näy ylivoimalla – onko Vancouverin surkea alivoima vastaus Ottawan ongelmiin?

Tulevana yönä alkukaudesta selvästi odotettua heikommin esiintyneet Ottawa Senators ja Vancouver ottavat yhteen. Vancouver on umpisurkean alun jälkeen saanut muutaman voiton heikosti suorittaneita joukkueita vastaan, kun puolestaan Ottawa on ajautunut tappioputkeen. Jos haluat nähdä maaleja, tämä matsi kannattaa katsoa.

Ottawa ei ole kesän isoista hankinnoista huolimatta onnistunut läheskään toivotulla tavalla. Ottelumäärät vaihtelee, mutta tällä hetkellä isännät löytyy divisioonan pohjalta. Voitettuaan neljä ottelua putkeen kotona, on Ottawa sen jälkeen jäänyt viidesti putkeen ilman pisteitä. 11 ottelussa maaliero 38-38 kertoo pitkälti sen, että tapahtumia on riittänyt molemmissa päädyissä. Vaikka tasakentällisin maalipaikkoja syntyy erittäin hyvällä tahdilla, on ylivoima muodostunut ongelmaksi taitavista yksilöistä huolimatta. Muun muassa Chicagossa kaksi yli 40 maalin kautta tykittänyt Alex DeBrincat on viimeistellyt vasta kaksi osumaa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Micah Blake McCurdy

@IneffectiveMath
Quick thread on Ottawa: the offence is very good, and the defence is ordinary.

Vancouverin kohdalla tilanne on kaksijakoinen – maaleja syntyy hyvällä tahdilla, mutta oma pääty on helisemässä jatkuvasti. Tämä näkyy vahvasti myös erikoistilanteissa, jossa Vancouverin ylivoima on aivan sarjan kärkipäätä, mutta vastaavasti alivoimaprosentti on sarjan huonoin. Hieman jopa yllättäen maalilla Thatcher Demko on ollut alkukauden osalta yksi sarjan heikoimmista. Vancouverin tilanne on siinä mielessä hyvä, että Demkolta kyllä voidaan jatkoa ajatellen odottaa selvästi parempia otteita ja samalla pistesaldo varmasti alkaa kohentua.

JFresh

@JFreshHockey
Team Goaltending - November 6

Kupongille napataan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla keskitason panoksella. Ottawa on jo nyt saanut erittäin hyvin hyökkäyssuuntaan paikkoja aikaiseksi ja kun vielä ylivoima saa palaset loksahtamaan kohdalleen, alkaa voittoja taas napsumaan. Ja mikäpä olisi tällä hetkellä parempi vastus ylivoimaosumien metsästämiseen kuin Vancouver. Vierailla puolestaan 23 maalia edellisiin viiteen matsiin kertoo loistavasta maalivireestä, vaikkakin toki peräti kahdeksan niistä tuli voitossa Anaheimia vastaan. Viihdyttävä matsi on varmasti luvassa!