ATP pe 01.07. klo 18:00

Otte - Alcaraz

Carlos Alcarazilla on kolmoskierroksella kova haaste! Joutuuko espanjalaiskomeetta jälleen pitkään taisteluun?

Oscar Otte on esiintynyt nurmikaudella vahvasti ja Wimbledonissa saksalainen pudotti avauskierroksella maanmiehensä Peter Gojowczykin suoraan kolmessa erässä. Melko suuren edun verrattuna Carlos Alcaraziin saa tässä vaiheessa siitä, että kolmoskierroksella 28-vuotias joutui pelaamaan ainoastaan neljä erää ennen Christian Harrisonin luovutusta. Espanjalainen joutui taistelemaan avauskierroksella viisi erää ja voitti kakkosrundilla Tallon Griekspoorin kolmessa.

Alcaraz oli isoissa vaikeuksissa turnauksen avauskierroksella, vaikka ottikin tyylipuhtaan voiton toisessa matsissaan. Kovia saavutuksia kuluvalla kaudella pöytään latonut 19-vuotias tuli Wimbledoniin huomattavasti pienemmällä määrällä nurmella pelattuja matseja Otteen verrattuna. Kaksi vahvaa ATP-kotiturnausta sekä Stuttgartissa että Hallessa toivat saksalaiselle välieräpaikat.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Wimbledonissa haastaja on joutunut huomattavasti pienemmälle kulutukselle Alcaraziin verrattuna. Espanjalaisnuorukaisella pelattuja eriä on jo kahdeksan kappaletta, mutta Ottella niitä on vain kolme kokonaista. Toki tiedetään, että Alcaraz on ollut kauden toiseksi menestyksekkäin pelaaja kiertueella heti maanmiehensä Rafael Nadalin jälkeen ja jälleen kerran vahvasti lyövä läpimurtopelaaja on todella vahva ennakkosuosikki.

Alcarazin kertoimet eivät vedonlyönnillisesti anna mitään ja tässä on vahva haisu siitä, että ottelusta tulee astetta pidempi vääntö. Otte pystyy omalla tekemisellään haastamaan espanjalaisen ja on liikenteessä huomattavan tuoreella jalalla tässä vaiheessa turnausta. Betsivalinnaksi otetaan reilulla panostuksella, että matsissa tulee yli 39,5 peliä.

10 euroa pelirahaa