Solvalla la 17.12. klo 14:45

T75-ravivihje - Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hups! Pelkkiä voittoja taulussa, eikä piikkinä? Katso Oulun ennakkoluuloton 75-vihje!

Teivon rivi muodostui lopulta niin vaikeaksi, että täysosumia oli vain yksi – niinpä vihjesysteemimmekään ei juhlinut tällä kertaa. Seuraavaksi tähdätään Ouluun, jossa on kivat 75-kohteet, eivätkä lähdöt ole oikeastaan miltään kohdin pahasti vajaita. Muutamat ruotsalaishevoset tuovat lisäväriä kilpailuihin, mutta varmaehdokkaat löytyvät muualta.

64 euron vihjerivin myötä 75-vihjeet jäävät joulutauolle, ja seuraavan kerran tullaan kehiin uudenvuoden aattona Vermon seiskaviitosen myötä. Vihjenikkari toivottaa kaikille lukijoille oikein mukavaa joulua ja lunastuksentäyteistä vuotta 2023. Seuraavassa käymme läpi vihjerivin tärkeimmät suuntaviivat.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Piikkejä otetaan vihjelappuun kaksi, ja ensimmäinen on heti avauskohteessa, sillä 11 Bismarck Comery on ollut viimeisiin startteihinsa julmetun hyvä. Tämä lähtö ei ole ratkaisevasti kovempi, joten pahin uhkaaja 8 Zogo Match jätetään pahalta paikalta rivistä ulos.

Ponsse Cupin finaalissa lyödään sumeilematta piikiksi Iikka Nurmosen suojatti 3 Second Opinion. Se on viimeisissä starteissaan näyttänyt jo lämmityksistä asti aivan miljoonalta, ja hyvältä paikalta on jälleen yksi keulavoitto on lähellä. Seura toki kovenee, mutta tästä hevosesta on vahva kutina, että se tulee menemään urallaan pitkälle.

Toisessa kohteessa kysymysmerkkejä nostaa hyvin menneen 1 Hissun Rytin täydellinen vetämättömyys Kaustisella. Siksi merkkejä otetaan mukaan enemmänkin, vaikka kyvykäs ruuna saa kyytiinsä Jukka-Pekka Kauhasen. Kolmannessa kohteessa on komean tikkurivin omaava 4 Torrent d’Inverne, joka lisäksi starttaa tällä kertaa hyvältä paikalta. Hyvässä seurassa se tulee todennäköisesti keräämään peliä niin paljon, että saa mukaan kolme varmistusta.


Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Tammalähtö on tasoltaan vaatimaton ja myös vaikea – nostetaan tassut pystyyn ja lisätään merkkejä budjetin verran. Kuudes kohde on pohjoisen Pronssidivarin finaali, jossa erityismaininnan saa hirmuiskussa kisaava Reijo Irrin 9 Vinci Power, joka tuli kiriin päästyään Teivossa vihaisesti.

Rivin päättävään kylmäverilähtöön otetaan kaikilta paaluilta mahdolliset hevoset, joita on yhteensä viisi kappaletta. Ehkäpä vaikeasti ennustettava 12 Nyland saapuu nyt, kun se ei ole niittisuosikki. Joka tapauksessa se saa 5 Lystilän Lennon johdolla kovaa vastusta. Paalulta 2 Virin Urhon taulu ei ole häävissä kunnossa, mutta se on etumatkalta tähän lähtöön hyvinkin riittävä tapaus.

Vihjerivi:
I: 11 Bismarck Comery
II: 1, 3, 9, 10
III: 4, 5, 7, 12
IV: 1, 4, 9, 10
V: 3 Second Opinion
VI: 3, 6, 8, 9
VII: 2, 3, 5, 7, 12
yht. 64€