CS to 17.03. klo 20:30

Outsiders - FaZe

Outsiders A.K.A Virtus.pro tiukan paikan edessä Pro Leaguessa

ESL Pro Leaguen torstain viimeisessä ottelussa päästään todistamaan FaZe:n pelaamista vakituisen kokoonpanonsa kanssa. Joukkue pelasi jo Pro Leaguen ensimmäisessä ottelussa ENCE:ä vastaan vakkaripelaajansa Håvard “rain” Nygaardin kanssa, joten kyseessä ei ole joukkueen ensimmäinen kerta voitettuaan Katowicen Justin “jks” Savagen kanssa.

FaZe kärsi niukan 2-1 -tappion ENCE:lle ensimmäisessä ottelussaan. “Outsiders” -nimellä turnauksessa pelaava Virtus.pro puolestaan hävisi FURIA:lle avausottelussa lukemin 2-1. Joukkueet kohtaavat nyt molempien toisessa ottelussa, ja panokset on valtaisat. Joukkue joka jää ilman voittoa ottelusta, joutuu käytännössä voittamaan kaikki loput kolme otteluaan, ja vastassa on todella kovia nimiä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

FaZe on selvä ennakkosuosikki otteluun. Nyt kun alkukankeudet rainin kanssa on selätetty, voi FaZe lähteä melkoisen paineettomasti illan otteluun. Joukkue poistaa vakipoistonsa Vertigon, kun Outsiders puolestaan poistaa Nuken. FaZe saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, missä joukkue voitti Katowicessa peräti 5 ottelua pelaamastaan kuudesta ottelusta.

Outsiders valitsee varmastikin Miragen, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä Overpass. FaZella on hurja etu karttavalikoiman kannalta, sillä joukkue on niin tilastojen valossa, kuin pelillisestikin eye-testin perusteella selvästi kovatasoisempi kuin vastustajansa. FaZe:n uusi kokoonpano on äärimmäisen tulivoimainen, ja kun vastassa ei ole Marco “Snappi” Pfeifferin kaltaista tilastoneroa, ei Outsiders varmastikaan ole kykeneväinen haastamaan joukkuetta.

10 euroa pelirahaa