CS pe 14.10. klo 13:10

Outsiders - Fluxo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Outsidersin tasoitus lapulle – vastassa tuntematon Fluxo

ESL Challenger Rotterdam -turnauksen perjantain toisessa ottelussa Outsiders saa vastaansa brassijoukkue Fluxon. Ottelu alkaa klo: 13:10, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Outsiders on suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa eikä sitä ole kieltäminen. Fluxo on menestynyt brassiskenen puolella, mutta näytöt eurooppalaisia joukkueita vastaan ovat täysin nollassa.

Outsiders on joukkue, joka harvoin häviää heikommille. Dzhami “Jame” Alin pelityyli varmistaa, että Outsiders pelaa jokaisen erän prosenttien mukaan eikä turhia retakeja tai muitakaan riskejä oteta. Outsidersin pelaajien yksilötaito on selvästi kovemmalla tasolla, kuin Fluxolla, joka ei ole pelannut vielä otteluakaan brassiskenen ulkopuolella.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Vaikka Fluxon linarissa tuttuja nimiä onkin, ei joukkue siltikään ole milllään tavalla varmasti kilpailullinen joukkue. Rosterista löytyy mm. João “felps” Vasconcellos, Vinicius ‘vsm’ Moreira ja Adriano “WOOD7” Cerato, jotka kaikki ovat pelanneet viimeksi Euroopan tasolla monia vuosia sitten. Wood7 toki pelasi MIBR:ssä tosin heikoin tuloksin.

Outsidersin tasoituskerroin otetaan minimipanostuksella lapulle. Näissä otteluissa on aina muistettava, että mitä vain voi tapahtua, kun kaksi toisilleen tuntematonta joukkuetta asettuu vastakkain. Vaikka Outsiders hyvässä formissa on ollutkin, voi BO1-ottelussa Fluxo helposti viedä voiton, mikäli tähdet ovat kohdillaan.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Here it is! Your talent for #ESLChallenger Rotterdam pt.2 😍

Check them all out 👇