CS to 23.06. klo 16:00

Outsiders - forZe

forZe altavastaajan asemassa uudistunutta Outsidersia vastaan!

Roobet Cupin päivän toisessa ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun kokoonpanoaan rajusti päivittänyt Outsiders saa vastaansa forZen. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Outsiders on yllättäen ennakkosuosikki, vaikka joukkue on pelannut uudella kokoonpanollaan vasta kaksi virallista ottelua, mitkä nekin olivat selvästi heikompia vastustajia vastaan.

ForZe on hyvin öljytty viisikko. Joukkue on pelannut pitkään yhdessä, ja Andrey “Jerry” Mekhryakov on jälleen saanut venäläisistä talenteista kaiken irti. Joukkueen karttavalikoima on todella vahva, ja sieltä löytyy esimerkiksi lähes 90% voittoprosentilla varustettu Dust 2, sekä yli 70% voittoprosentilla varustettu Inferno.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Outsiders menetti kaksi todella tärkeää palasta. Joukkueessa ei pelaa enään koko joukkueen aggressiivisin pelaaja ja tilanluoja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis eikä myöskään joukkueen rifle-coresta tutuksi tullut Timur “buster” Tulepov. Näiden herrojen tilalle Outsiders nappasi K23:sta kaksi melko tasokasta, mutta ei lainkaan niin kovatasoista pelaajaa.

Outsiders ei ole enään sama joukkue, eikä joukkueella ole enään sama karttavalikoima eikä samat vahvuudet. ForZe:lla on täydet mahdollisuudet napata ottelusta voitto, ja kun otetaan oikeasti huomioon Outsidersin kokemat muutokset sekä joukkueen vähäiset pelimäärät uudella kokoonpanolla, kuuluisi forZen melkeinpä olla ennakkosuosikki päivän ottelussa.

10 euroa pelirahaa