CS ke 16.03. klo 20:30

Outsiders - FURIA

FURIA:lla loistavat mahdollisuudet napata voitto joukkueen avausottelussa Pro Leaguessa

ESL Pro Leaguen B-lohko käynnistyy keskiviikkona. Keskiviikon viimeisessä ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun poikkeuksellisesti Outsiders-nimellä turnauksessa pelaava Virtus.pron joukkue saa vastaansa brassijoukkue FURIA:n. Ottelu alkaa klo: 20:30 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

On tehtävä selväksi, että Outsiders on siis Virtus.prona tunnettu CS-joukkue, joka ei sattuneista syistä saa Pro Leaguessa pelata organisaationsa nimellä. Virtus.pron omistaa Venäjän kolmanneksi rikkain oligarkki Alisher Usmanov, ja täten kyseisen venäläisen siteen vuoksi, on Virtus.pro suljettu Pro Leaguesta pois. ESL teki kuitenkin hienon päätöksen antaessaan joukkueen kilpailla neutraalin nimen alla, eikä täten rankaissut viattomia pelaajia.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ottelussa Outsiders tulee varmastikin poistamaan vakipoistonsa Nuken. FURIA puolestaan poistaa Dust 2:n, jolloin Outsiders saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Infernon, missä FURIA on molemmissa osoittanut heikkouksia. FURIA valitsee varmastikin Miragen tai Ancientin omaksi kartakseen, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä toinen kyseisistä kartoista.

FURIA:n karttavalikoima ei uusimman pelaajansa Rafael “saffee” Costan kanssa ole vielä aivan parhaimmassa kunnossa. Saffee on kuitenkin jo lyhyessä ajassa osoittautunut oikeaksi valinnaksi joukkueeseen, ja vain vähäiset näytöt Katowicessa antanut FURIA on oikeasti todella vaarallinen joukkue. G2:lle sekä NAVI:lle Katowicessa hävinnyt FURIA pelasi myös VP:tä vastaan aivan kokoonpanonsa alkuvaiheille häviten ottelun lukemin 2-0.

Meneillään oleva konflikti, Virtus.pron organisaation aiheellinen boikotointi, FURIA:n nouseva vire sekä joukkueen saama tärkeä data edellisestä häviöstä voi hyvinkin siivittää joukkueen avausvoittoon B-lohkossa.

10 euroa pelirahaa