CS la 25.06. klo 20:00

Outsiders - FURIA

MEGAKERROIN FURIALLE

Outsiders ja FURIA päättävät juhannusillan CS-karkelot klo: 20:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Avausottelunsa 9z:lle hävinnyt FURIA tarjoilee todellista herkkua iltaan, sillä joukkueelle on saatavilla peräti 1,70 -kerrointa. Uudelleenrakennettu Outsiders on vielä lasten kengissä forminsa puolesta, sillä Dzhami “Jame” Alin pelitapa on varmasti kahdelle joukkueen liittyvälle pelaajalle hyvin haastava, minkä takia joukkue vaatiikin paljon pelejä alle ennen lopullista formiaan.

FURIA puolestaan on hinkannut omalla rosterillaan jo vuosia. Joukkue on mukavuusalueella juurikin tälläisissä otteluissa, missä joukkue pelaa ns. selkä seinää vasten. Jame Time ei tänään tuo tulosta, sillä FURIA:n aggressiivinen pelityyli tulee rankaisemaan Outsidersin rikkonaista kokoonpanoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

FURIA:n vakipoisto Dust 2 on yksi Outsidersin parhaita karttoja. Kun joukkue poistaa sen, jää karttavalikoimaan kuusi karttaa, missä kaikissa FURIA lähtee ennakkosuosikin asemassa.

Brassijoukkue on yksinkertaisesti selvästi parempi, ja kun tälläistä kerrointa ei aivan jokapäivä tarjota, on se hyödynnettävä hieman reilummalla panostuksella.

10 euroa pelirahaa