CS su 13.11. klo 20:00

Outsiders - Heroic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valtaisaa kerrointa Heroicille Majoreiden finaaliin!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on lähes paketissa. Tänään sunnuntaina pelataan turnauksen finaali, jonka päätteeksi kruunataan täysin uudet viisi pelaajaa Major-voittajiksi. NAVI, FaZe ja kaikki muut ennakkosuosikit ovat ulkona. Mestaruudesta taistelee tänään Outsiders ja Heroic.

Kertoimet ovat yllättävän suopeita Heroicia kohtaan. Joukkue on selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi, eikä siitä ole kysymystäkään. Heroicin formi on selvästi parempi, ja joukkue on joutunut voittamaan huomattavasti kovatasoisempia vastustajia turnauksen aikana. Outsiders on löytänyt tiensä finaaliin hyvällä peruspelillä, mutta ilman todellisia haastajia.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Heroicin koko linari tuntuu olevan kovassa formissa. Koko vuoden hieman pimennossa ollut joukkueen IGL sekä AWP-pelaaja Casper ‘cadiaN’ Møller on jatkuvasti tilastotaulukon kärjessä Martin ‘stavn’ Lundin kanssa eikä joukkueen uusin lisäys Jakob ‘jabbi’ Nygaard ole ollut pettymys. Jabbi hoitaa oman roolinsa loistavasti ja saa jatkuvasti todella tärkeitä multikillejä.

Outsidersin taso ei pitäisi riittää Heroicia vastaan. Serverille saapuu nälkäisin Heroic, mitä on ikinä nähnyt, sillä pelaahan joukkue ensimmäisessä Major-finaalissaan. Heroicin pelistä nähtiin FURIA:a vastaan loistavaa itsekuria sekä erinomaista sopeutumista, sillä FURIA oli ottelun kahdessa ensimmäisessä kartassa todella vahvasti niskan päällä.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
ONE MORE DAY.

The #IEM Rio Champions stage has been INSANE🔥