CS ke 14.12. klo 08:00

Outsiders - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLAST World Finals starttaa! – Major-voittaja Outsiders loistokertoimella lapulle!

Keskiviikkona starttaava BLAST Premier World Finals toimii loppuvuoden huipennuksena sekä BLAST:n vuoden kalenterin isoimpana turnauksena. Abu Dhabin uuden Etihad Arenan edessä pelattavat finaalit tarjoavat kahdeksalle joukkueelle mahdollisuuden miljoonan dollarin palkintopottiin sekä BLAST:n turnauskalenterin mestaruuteen. Asetelmat ovat erittäin mielenkiintoiset, sillä kyseessä on ensimmäinen huipputurnaus, joka käyttää Counter-Striken uutta päivitystä. Päivitys toi peliin uuden kartan Anubiksen samalla heikentäen M4A1-S -asetta sekä pelin tarkkuuskivääriä.

Keskiviikon ensimmäisessä ottelussa tuore Major-voittaja Outsiders saa vastaansa Liquidin. Ottelu alkaa klo: 08:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Outsiders on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, mutta joukkueelle saa silti erittäin pelattavaa kerrointa. Liquid ei ole nimittäin vakuuttanut.

Karttavalinnoissa voi tässä turnauksessa tulla suuriakin yllätyksiä, joten niille ei kannata antaa paljoa painoarvoa. Anubis sekoittaa karttavalikoimaa melkoisesti, ja on täysin kysymysmerkki, mitkä joukkueet ovat ottaneet Anubiksen haltuun. Tässä ottelussa joukkueet jakavat saman vakipoiston Nuken, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että Anubis voi hyvinkin livahtaa karttavalikoimaan, mikäli toinen joukkueista tuntee olonsa itsevarmaksi kyseisessä kartassa. On kuitenkin turha spekuloida. Faktat puhuvat Outsidersin puolesta, sillä joukkue on kaikissa muissa kartoissa Liquidia edellä.

Yksi skenaario on se, että Outsiders poistaa Anubiksen, kun Liquid puolestaan poistaa Outsidersin parhaan kartan Overpassin. Tällöin Nuke olisi toisen joukkueen poisto vasta toisella kierroksella. Outsiders saisi itselleen Infernon, kun Liquid puolestaan suuntaisi varmastikin Ancientiin. Kolmanneksi jäisi Mirage.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
The last tournament of the year 🏆

#BLASTPremier