CS la 12.11. klo 19:00

Outsiders - MOUZ

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomatonta! Outsidersille aivan mieletöntä kerrointa!

Uskomaton Brasilian Major-turnaus on välieriä sekä finaalia vaille valmis. Lauantaina nautitaan huippukynäristä ja erittäin kovista vedoista, kun IEM Rion välierät pyörähtää käyntiin klo: 19:00 Suomen aikaa. Ensimmäisessä välieräparissa venäläisjoukkue Outsiders kohtaa kansainvälisen kokoonpanon omaavan MOUZ:n. Joukkueet kohtaavat tietysti paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, jonka voittaja lunastaa paikan Rion Major-turnauksen finaalista.

Outsiders on yllättävän pieni ennakkosuosikki kertoimien valossa, ja joukkueen kerrointa päästäänkin tykittämään maxbetin muodossa. Outsiders on valtaisasti parempi joukkue, kuin MOUZ, joka on päässyt tähän vaiheeseen aikalailla todella onnekkaan bracketin ansiosta. MOUZ ei ole päihittänyt turnauksessa yhtään kovatasoista joukkuetta housuun paskoneen Cloud9:n lisäksi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Outsiders ja MOUZ ovat kohdanneet jo kahdesti tässä turnauksessa. Ensimmäinen BO1-ottelu studioympäristössä meni MOUZ:n nimiin, mutta heti seuraava BO3-ottelu oli silkkaa Outsidersin dominointia. Samaa voidaan odottaa tänään, sillä MOUZ:n kokoonpano on elänyt jatkuvasti aivan reunalla sellaisten herrojen suoritusten varassa, jotka eivät normaalisti edes pelaa näin kovalla tasolla.

MOUZ:n kokoonpano on liian nuori, liian kokematon ja aivan liian heikko taktisen osaamisen kannalta, jotta Majoreiden välierässä kaatuisi niinkin kovatasoinen joukkue, kuin Outsiders. Dzhami “Jame” Ali toimittaa tänään Uhmapelaajille rekkalastillisen rahaa.