CS su 17.04. klo 12:00

Outsiders - Unique

Outsiders selvällä tasoerolla läpi ensimmäisestä ottelusta

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Outsiders -nimellä Ukrainan kriisin vuoksi pelaava Virtus.pro kohtaa Uniquen. Joukkueet eivät ole kohdanneet yli puoleen vuoteen, ja ottaen huomioon kuinka paljon heikommalla tasolla Unique pelaa päivästä toiseen, on ottelusta tulossa joukkueelle äärimmäisen vaikea.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Virtus.pro eli Outsiders on suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa. Joukkueet jakavat saman vakipoiston, ja Outsiders tulee varmastikin poistamaan sen parempana joukkueena. Outsiders poistaa Nuken lisäksi myös Vertigon sekä Dust 2:n, jotka ovat Uniquen parhaat kartat tilastojen valossa.

Unique poistaa varmastikin Miragen, Infernon ja Ancientin, jolloin Overpass olisi ottelussa pelattava kartta. Myös Ancient on mahdollinen, sillä Uniquen karttavalikoimaa on hyvin hankala veikata joukkueen vähäisten pelimäärien ja selvästi alemman tason perusteella. Fakta on kuitenkin se, että Outsiders on selvästi parempi joukkue, ja heidän pelityyli sopii mainiosti paras yhdestä -formaatilla pelattaviin otteluihin. Kierrostasoituksen kautta pankkiin!

10 euroa pelirahaa