FA Cup ma 09.01. klo 22:00

Oxford - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliigan johtaja kierrättää – maalijuhla peruttu!

FA Cupin kolmas kierros on tuttuun tapaan tarjonnut kosolti cup-romantiikkaa, ja englantilaisten rakastamia yllätyksiä. Odottamattomasti kilpailusta putosivat alempisarjalaisille vastustajilleen viikonlopun aikana mm. Nottingham, Newcastle ja Bournemouth. Maanantaina on Arsenalin vuoro katsoa, millaisen vastuksen League Onen alemmassa keskikastissa oleva Oxford United tarjoaa.

Oxfordin sarjakausi ei ole ollut mitään ihmeellistä juhlaa, minkä sarjan viidestoista sija tietysti jo kertookin. Viimeisestä viidestä matsista United on voittanut vain yhden, ja uudenvuoden päivänä hävittiin kotona Exeterille – joskin hieman pelitapahtumien vastaisesti. Suurempaa menestystä Oxford ei ole FA Cupista niittänyt, vaikka muutama vuosi sitten se eteni jopa viidennelle kierrokselle, kunnes joutui Middlesboron pudottamaksi. Poissaoloja isännillä ei otteluun ole.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Oxford United FC

@OUFCOfficial
🏆 Oxford United or Arsenal have been drawn away at Manchester City or Chelsea in the Fourth Round of the #EmiratesFACup

🟡🔵 #OUFC | #COYY

Arsenal on puolestaan voittanut FA Cupin peräti neljätoista kertaa, ja on turnauksen kautta aikojen menestyksekkäin joukkue. Tämä kausi on Arsenalille muutenkin erityinen, sillä joukkue on ollut alkukauden paras Valioliigassa ja johtaa sarjaa tällä hetkellä viidellä pisteellä ennen Manchester Cityä. Tähän otteluun Mikel Arteta kierrättänee miehistöään voimallisesti, sillä pelitahti on ollut kova ja edessä on kiihkeä derby Tottenhamia vastaan.

Oxfordin maaliodottama ei ole kovinkaan korkea tässä, ja on hieman kyseenalaista, että Arsenal repäisisi tässä jumalattoman suurta maalijuhlaa. Totals-raja on korkealla, joten veto lähtee epäröimättä enintään kolmen maalin syntymisestä. Vedon maistuvuus on aivan hyvää luokkaa, ja TonyBet antaa hyvän hinnan.