Pelicans - Sport

to 14.03. Klo 18:30

Pääseekö Sport pudotuspeleihin?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Torstaina pelataan Liigan runkosarjan viimeinen kierros. Lahdessa otteluista pelataan yksi mielenkiintoisimmista, sillä Sport pelaa pudotuspeleihin pääsystä ja Pelicans haluaa säilyttää kolmannen sijan, ja välttää mahdollisissa välierissä Kärppien kohtaamisen. Kiekko tippuu jäähän jokaisella paikkakunnalla tänään kello 18:30.

Lahdessa pelataan elämästä

Lahden Pelicans on pelannut paitsi erinomaisen kauden, myös mahtavan jakson runkosarjan lopussa. Viimeisimmällä ottelukierroksella Oulussa tuli tappio. Kärpät näytti kamppailussa, että vaikka panosta sillä ei nimeksikään ole, joukkue on täynnä ammattilaisia, jotka aina varusteet päälle pukiessaan ovat tosissaan.

Ottelu alkoi Kärppien täydellisellä hallinnalla ja näytti siltä, että lahtelaiset eivät olleet valmiina pelaamaan, vaikka olivatkin matkustaneet Ouluun jo edellisenä päivänä. Toisesta erästä lähtien Pelicans oli ottelussa paremmin mukana ja sai luotua maalintekopaikkoja Veini Vehviläisen vartioimalle maalinsuulle. Lopulta Kärpät oli kuitenkin vahvempi lukemin 3–2.

Ennen Kärppien kohtaamista lahtelaiset olivat voittaneet viisi ottelua peräjälkeen ja tehden niissä huimat 25 maalia. Pelicans on ollut todella kova joukkue kotonaan Isku-Areenalla, sillä edellisissä 15 kotiottelussaan se on hävinnyt vain kahdesti.

Pelicans on varmistanut kotiedun pudotuspeleihin, mutta ottelulla on silti todella suuri merkitys. Vaikka valmentajat ja pelaajat hokevat kliseisesti päivä ja ottelu kerrallaan etenemisestä, tiedostetaan lahtelaisten leirissä varmasti sekin seikka, että tänään voittamalla varmistuu runkosarjan kolmas sija ja sillä välttäisi mahdollisissa välierissä Kärppien kohtaamisen. Toisin sanoen tie finaaliin olisi pari pykälää helpompi.

Vierasjoukkue Sportin kausi on ollut ylä- ja alamäkiä täynnä. Kertaalleen mediassa joukkue ehdittiin jo melko lailla julistaa ulos pudotuspeleistä, mutta täydellisen suunnanmuutoksen jälkeen joukkue on tilanteessa, jossa pudotuspeleihin pääseminen on vaasalaisten omissa käsissä. Sport on voittanut edellisistä seitsemästä ottelustaan viisi.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Sport tarvitsee tänään vähintään kahden pisteen voiton, sillä sen maaliero on huomattavasti huonompi kuin pisteellä yläpuolellaan olevalla JYPillä. Helpolla se ei tule pisteitä saamaan, mutta varmaa on se, että vaasalaiset tekevät voiton eteen kaiken mahdollisen. Ottelu voidaan hyvällä syyllä nimetä vaasalaisten Liiga-historian tärkeimmäksi.

Pelicans pääsee operoimaan käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä Casimir Jurgens ja Oulussa sivussa olleet Hannes Björnine sekä Mikko Kousa palaavat kokoonpanoon. Loukkaantuneiden listalla ei lahtelaisilla ole pelaajia, joiden paikka pelaavassa kokoonpanossa olisi varma.

Sportilla sivussa ovat pidempään poissa olleet Colby Robak, Brody Sutter, sekä Aleksi Ainali.

Pelivihjeet

Torstai saattaa jäädä Vaasassa historiaan, sillä tällä päivämäärällä Sport voi varmistaa toisen kerran liigahistoriansa aikana paikan Liigan pudotuspeleissä. Kuten sanottu, lahtelaiset eivät varmasti helpolla pisteistä luovu ja Sportin on onnistuttava täydellisesti, jotta Pelicans kaatuu.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kolme kertaa ja vieraat voivat hakea näistä uskoa myös tämän illan otteluun, sillä Sport on ollut kahdesti Pelicansia etevämpi. Nämä kaksi ottelua olivat alkukaudesta, jolloin Sportilla kulki ja Pelicans vielä haki pelaamistaan. Viimeisin kohtaaminen pelattiin Vaasassa tammikuun lopulla, jolloin lahtelaiset kävivät ryöstöretkellä Vaasassa ja voittivat tuon ottelun suurinumeroisin lukemin 4–7.

Kamppailusta tulee torstaina takuulla tunnerikas ja on varmaa että Sport taistelee viimeiseen pisaraan, mutta riittääkö se kuitenkaan? Lahtelaisjoukkueen vire on todella vahva. Pelicans tuskin muuttaa mitään, vaan se jatkaa todella aktiivisella ilmeellä kotikaukalossaan ja painestaa vaasalaisia rohkealla karvauksellaan ensimmäisistä minuuteista lähtien.

Luotetaan siihen, että Pelicans jatkaa tehokkaana. Sportin tulisi onnistua hyökkäyspelaamisessaan todella hyvin, jotta he pudotuspeleihin marssivat. Ensimmäinen pelivalinta onkin yli 5.5 maalia. Toinen pelivalinta huomattavasti pienemmällä panostuksella on yhdistelmäveto – lahtelaisten lopullinen voitto niin, että ottelussa tehdään yhteensä vähintään kuusi maalia.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!