CS ti 08.02. klo 19:00

PACT - 1WIN

PACT haastaa 1WIN:n

Pinnacle Winter Series 2 -turnauksen karsinnat jatkuvat tiistaina. Toisen kierroksen otteluiden merkeissä jatkava karsintaturnaus tarjoilee jälleen loistavia vedonlyöntikohteita, joista yksi napataan PACT:n ja 1WIN:n välisestä klo: 19:00 alkavasta ottelusta. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

PACT on asetettu järjettömän suureksi altavastaajaksi, vaikka 1WIN on ollut naurettavan surkea uuden kokoonpanonsa kanssa. Joukkueeseen palkattu entinen NAVI-pelaaja Egor “flamie” Vasilyev on pelannut umpisurkeasti, kuten odotettua, eikä joukkueeseen napattu 21-vuotias Stanyslav “fostar” Ostashevskyi ole suorittanut sen paremmin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

PACT tulee poistamaan Miragen, kun 1WIN puolestaan poistaa Infernon. Tämä jättää puolalaisjoukkue PACT:lle karttavalinnaksi Vertigon, missä joukkue on voittanut seitsemän ottelua pelaamastaan kahdeksasta ottelusta viimeisen kolmen kuukauden aikana. 1WIN on kyseisessä kartassa ollut aktiivinen kahdeksallatoista pelatulla ottelulla. Voittoja niistä on kuitenkin napsunut vain puolet.

PACT voi hyvinkin vahvana päivän haastaa 1WIN:n kyseisessä kartassa, jonka vuoksi lapulle napataan pienellä panostuksella erittäin hyvällä kertoimella varustettua ottelutasoitusta.

Ottelua voi seurata klo: 19:00 alkaen yllä olevasta ikkunasta äänihermoja hyväilevällä puolalaisella selostuksella.

10 euroa pelirahaa