CS ma 07.02. klo 20:00

PACT - Conguer

Suomalaisjoukkue Conquer kehässä myöhään maanantai-iltana

Maanantai pyörähtää käyntiin loistavien Counter Strike -otteluiden merkeissä. Koko päivä mennään taas, ja illan kruunaa suomalaisittain erittäin mielenkiintoinen ottelu. Conquer on nimittäin takaisin pelikentillä uuden kokoonpanon voimin, ja joukkue kohtaakin Malta Vibes -turnauksen avausottelussaan puolalaisjoukkue PACT:n. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Conquerin kokoonpanossa vaikuttaa pitkään yhdessä pelannut kaksikko Niko “Choco” Munukka ja Jere “Elfern” Nissi. Heidän lisäkseen kokoonpanosta löytyy Jere “sergej” Salon pikkuveljenä tunnettu superlupaus Jimi “Jimpphat” Salo sekä Jere “Jerppa” Määttä ja Ville “myltsi” Vilkman.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Conquer on vasta alussa uuden kokoonpanonsa kanssa, kun ESEA Advanced -kauttakin on kulunut vasta kahden ottelun verran. Näistä kahdesta ottelusta Conquer on voittanut toisen. Fnatic Rising oli jo liian suuri haaste suomalaiskokoonpanolle.

Conquerin kokoonpanossa on suomalaisnipulle tyypillistä tulivoimaa, ja kenties Suomen alemman tason paras pelin sisäisen johtaja Elfern. Jää kuitenkin nähtäväksi, mihin joukkueen rahkeet riittää, ja tuleeko yhteispeli sujumaan. Jimpphat ja Jerppa muodostavat kieltämättä erittäin vahvan duon, ja kysymykseksi jääkin, pystyykö loppukolmikko pelaamaan samalla tasolla.

Conquerin ensimmäiseen “HLTV-otteluun” lähdetään vastustajan kelkassa. Pinnacle tarjoaa selvästi paremman kertoimien, kuin yksikään kilpailevista lafkoista.

10 euroa pelirahaa