CS to 22.09. klo 16:00

PACT - JANO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Allun JANO porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin! Tasoitus taskuun!

Suomalaisittain torstain mielenkiintoisin Counter-Strike -ottelu alkaa klo: 15:00, kun Aleksi “allu” Jallin JANO saa vastaansa puolalaisjoukkue PACT:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja jatkaa ESEA Advancedin pudotuspelien ylemmässä kaaviossa. Ottelun asetelmat ovat äärimmäisen suotuisat JANO:lle. Joukkue omaa selvästi paremman karttavalikoiman, ja vihdoin joukkueen peli alkaa olemaan mintissä. Rutiinit ovat löytyneet eikä alisuorittajia kovinkaan usein rosterista löydy.

JANO tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon. PACT puolestaan poistaa varmastikin Miragen, jolloin JANO saa omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n. PACT tulee todennäköisesti alistumaan valitsemaan Ancientin omaksi kartakseen, mikä on joukkueen kannalta melkoinen virhe. JANO:n CT-puoli on ollut todella nättiä katseltavaa eikä joukkueen teropuolessakaan ole valittamista. JANO pääsee aloittamaan PACT:n karttavalinnassa CT-puolella, mikä auttaa ainakin momentumin luomisessa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

JANO:n karttavalikoima on selvästi vahvempi, sillä kun PACT on vaikeuksissa useammassakin kartassa, löytyy JANO:lta Infernoa, Dust 2:sta, Ancientia sekä Nukea, missä kaikissa joukkue on selvästi vahvempi.

JANO:n meinkiä Assembly Summer -turnauksesta voi katsella yllä olevalta BTS-videolta, mistä selviää myös, kuinka joukkueen taival on startannut.