CS su 16.10. klo 15:00

paiN - Imperial

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Camp Noulla laatukynäriä! Loistava kerroin talteen sunnuntain kamppailusta!

Sunnuntain vedonlyöntitalkoot aloitetaan Counter-Striken puolella Flow Fireleaguen välierien merkeissä. Brassijoukkue paiN saa vastaansa maanmiehensä Imperialista klo: 15:00 alkavassa ottelussa, joka pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Ottelun ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä joukkueet kohtasivat viimeksi vain hieman alta viikko sitten, jolloin Imperial vei ottelun nimiinsä lukemin 2-0 (19-16, 16-14). Äärimmäisen tiukan ottelun päätteeksi Imperial hoiti itselleen Major-paikan ja tiputti paiN:n karkeloista.

paiN:n pojilla on siis kalavelkoja maksettavanaan. Ei lähdetä kuitenkaan lyömään paiN:n voittoa, vaan keskitytään ottelun pelattavien karttojen overiin. paiN tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Miragen, kun Imperial puolestaan poistaa Ancientin. paiN teki hieman hassun karttavalinnan edellisessä ottelussa, kun joukkue valitsi itselleen Vertigon, vaikka tarjolla olisi ollut esimerkiksi Nuke tai Dust 2, missä molemmissa paiN:lla on yli 80% voittoprosentit, ja joissa Imperial on erittäin heikko.

Toinen näistä on varmastikin paiN:n karttavalinta, jolloin Imperial puolestaan valinnee itselleen Overpassin. Molemmat saavat itselleen mieluisat kartat, ja kolmen kartan vääntö näyttää erittäin todennäköiseltä. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Vertigo.

HLTV.org

@HLTVorg
Arrived at Camp Nou to watch some Counter-Strike 🏟️

#FlowFiReLEAGUE