CS pe 14.10. klo 18:00

paiN - MASONIC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve mitä kerrointa – iso moukari hakusessa! MASONIC ja paiN kolmen kartan vääntöön?

Perjantaina ESL Challenger Rotterdam -turnauksen lisäksi pyörähtää käyntiin myös Espanjassa pelattava Flow Fireleague Global Finals -turnaus. Kyseisessä turnauksessa pelaa kahdeksan joukkuetta, ja palkintopottiin on saatu ujutettua peräti 150 000 dollaria. Mukana on brassijoukkueet paiN, Imperial, Isurus, MIBR, 9z ja Windigo. Mukana on myös eurooppalaisjoukkue MASONIC sekä venäläisjoukkue Spirit.

Perjantain ensimmäisessä ottelussa klo: 18:00 kertoimien valossa turnauksen ennakkosuosikiksi yllättäen merkitty paiN saa vastaansa tanskalaisjoukkue MASONIC:n. Ottelu alkaa klo: 18:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kun kyseessä on Single Elimination -formaatilla pelattava turnaus, hoitelee voittaja paikan välieriin, kun häviäjä puolestaan pääsee kotimatkalle.

paiN tulee ottelussa poistamaan oman vakipoistonsa Miragen. MASONIC poistaa puolestaan Dust 2:n tai Nuken, jolloin paiN saa valittua näistä jäljelle jääneen omaksi kartakseen. MASONIC saa itselleen Infernon tai Vertigon, missä molemmissa paiN:n recordi on umpisurkea, ja jotka molemmat ovat ylivoimaisesti MASONIC:n parhaita karttoja.

Kolmen kartan vääntö näyttää erittäin todennäköiseltä. Molemmat joukkueet saavat itselleen loistokartat, missä vastustajansa on heikoimmillaan. Yli kahden kerroin kelpaa mainiosti, ja panostakin saadaan laitettua urakalla!

FiReLEAGUE

@FiReLeagueCS2
La final de la #FlowFiReLEAGUE del 2020 fue en un cyber. La del 2021 en nuestro Gaming Center. La del 2022 será en el mítico Camp Nou.

Tuvimos errores y aciertos, pero nunca dejamos de soñar. Del 13 al 16 de octubre se viene nuestra primera global final.

#LatinPowerToTheWorld