ti 26.10. klo 12:15

paiN - Virtus.pro

Virtus.pro uuden kokoonpanon voimin majoreille

PGL Major Stockholm -turnauksen avauspäivä tarjoilee monia loistavia otteluita niin vedonlyönnin, kuin myös Counter Striken näkökulmasta. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista pelataan klo: 12:15 alkaen, kun brassijoukkue paiN saa vastaansa juuri ennen majoreita kokoonpanoaan päivittäneen Virtus.pron. Erittäin hidasta ja metodista CS:ää pelaava VP penkitti heikoimman pelaajansa Sanjar ”SANJI” Kulievin, ja palkkasi hänen tilalleen entisen forZe-pelaajan Evgeny ”FL1T” Lebedevin.

FL1T tulee nostamaan VP:n tulivoimaa huomattavasti, sillä SANJI oli surkealla 0,91 ratingillään selvästi joukkueensa heikoin, kun VP oli käytännössä Dzhami ”Jame” Alin sekä Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskisin reppuselässä. Nyt joukkueessa on kolmas kantava pelaaja, ja muutoksen pitäisi ehdottomasti nostaa VP:n osakkeita huomattavasti.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

VP tulee myös saamaan ns. ”honeymoon” edun turnaukseen, joka ollaan todistettu oikeaksi jo useita eri kertoja. Honeymoonilla tarkoitetaan kokoonpanomuutoksen jälkeistä aikaa, jolloin yleensä joukkueen energia ja motivaatio ovat täysin tapissa uusien tuulien myötä.

VP saa majoreiden avausotteluunsa loistavan kartan. VP tulee poistamaan paiN:n parhaan kartan Nuken, sillä se on joukkueen vakipoisto. Tämän lisäksi VP poistaa varmastikin Ancientin sekä Dust 2:n, jotka ovat paiN:n seuraavaksi parhaat kartat ja samalla yllättäen VP:n heikoimmat. paiN tulee poistamaan Infernon ja Miragen, ja tulee näin päättämään ottelun kartan Overpassin ja Vertigon väliltä. VP:llä kävi käsittämätön munkki, sillä joukkueen karttavalikoima on kuin suunniteltu paiN:a vastaan pelattavaksi.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %