NHL ma 01.05. klo 01:30

Boston Bruins - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paineet kasvaa – päättyykö Bostonin huikea kausi suureen pettymykseen?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä on luvassa Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välinen seitsemäs ottelu. Tällä hetkellä paineet on Bostonin puolella, sillä runkosarjan otteiden perusteelta odotukset on ollut aina mestaruudessa asti, mutta tällä hetkellä matka uhkaa tyssätä jo ensimmäiseen kierrokseen. Lisäksi Bostonilla on ollut jo kaksi mahdollisuutta iskeä sarja pakettiin tärkeän hyökkääjän Patrice Bergeronin palattua kokoonpanoon, mutta niin vain Florida on taistellut sarja tasoihin.

Florida on ottelu ottelulta taistellut tiensä takaisin sarjaan ja kuudes kohtaaminen oli alusta loppuun todellista vuoristorataa. Avauserässä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen ylivoimalla ja lisäksi Matthew Tkachuk vei Floridan 2-1 johtoon. Toisessa erässä Bostonin ylivoima oli jälleen tehokasta, mutta varsin nopeasti Alexander Barkov iski Floridan kolmannen. Päätöserän alussa Boston meni menojaan ja Jake DeBruskin alivoimamaali näytti jo sinetöivän sarjan, mutta heti perään Tkachuk osui ylivoimalla ja muutaman minuutin myöhemmin Eetu Luostarinen iski voittomaalin. Sam Reinhart kaunisteli vielä tyhjään maaliin lukemiksi 7-5.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tämän parivaljakon välillä on useampikin äärimmäisen mielenkiintoinen 1vs1 taisto, mutta nyt katseet kiinnittyy ennen kaikkea tolppien väliin. Avausottelun jälkeen maaleja on taottu oikein urakalla eikä kummassakaan päädyssä voi antaa kassareille täysiä pisteitä. Linus Ullmark ei ole yltänyt sille tasolle, jolla hän dominoi runkosarjassa ja vastaavasti Floridan maalilta Alex Lyon on saanut väistyä ja torjuntavastuu on siirtynyt Sergei Bobrovskylle.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Defended our Territory.

Uhmapelaajat lähtee hakemaan yllätystä ja Boston isketään kesälomille – lapulle otetaan Floridan lopullista voittoa 2,90 kertoimella. Vaikka Floridan alakertaa ei pääse varsinaisesti kehumaan, on vieraat pystynyt tarjoamaan odotettua kovemman vastuksen. Varsinkin viimeisissä otteluissa Bostonin puolustuksesta on löytynyt sellaisia aukkoja, joita moni ei runkosarjassa löytänyt.